Muškarci i žene su se konačno složili! Evo koliko vremenski treba da traje savršeni seks

Autor: Telegraf, Republika

Lifestyle

01.09.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među oba pola postoji uverenje da žene i muškarci imaju različitu predstavu o tome kako izgleda savršeni seks. Upravo zbog ovoga naučnici su se odlučili da sprovedu istraživanje i utvrde da li se te predstave o savršenom odnosu toliko razlikuju. Konačni rezulatati sprovedene studije pokazali da među oba pola postoji slaganje koliko bi odnos vremenski trebalo da traje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Oduvek slušamo priče o tome kako glavni problem u seksualnom odnosu između muškarca i žene jeste neusaglašenost oko toga koliko sam odnos treba da traje.

Ipak, teoriju da žene više uživaju u dugom seksu, a da su muškarci naklonjeniji kratkim i eksplozivnim erotskim susretima, pobila je britanska studija.

Istraživanje u kojem je učestvovalo 3.000 osoba oba pola starosne dobi od 25 do 50 godina, pokazalo je da se muškarci i žene zapravo slažu kad je u pitanju dužina trajanje odnosa.

Ne računajući predigru, i jedni i drugi otkrili su da najviše uživaju u seksu koji traje 25 minuta! 

Da budemo precizni, pripadnice nežnijeg pola otkrile su da njihov idelan odnos treba da traje 25 minuta i 51 sekundu, dok je jači pol "skratio" vreme na 25 minuta i 43 sekunde.

Ispitanici oba pola složili su se da odnos treba da traje 25 minuta

Praksa pak, pokazuje drugačije. Kad je reč o trajanju seksualnog čina svetski prosek je 16 minuta, a razlikuje se od zemlje do zemlje.

Amerikanci su u vrhu liste po dužini trajanja odnosa sa prosečnih 17 minuta i pet sekundi. Slede Kanađani sa ravno 17 minuta, dok je prosek stanovnika Velike Britanije 16 minuta i 58 sekundi.

Nažalost, istraživanje nije obuhvatalo našu zemlju, a kako domaći seksolozi često ističu, Srbi mnogo vole da se šale na ovu temu, a znaju i da preteruju da se ne bi "obrukali", tako da je od njih gotovo nemoguće dobiti iskren odgovor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading