Neće se uzbuditi: Evo zašto ne treba da šajlete devojci fotku svog penisa

Autor: Republika

Lifestyle

26.08.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije velika tajna, svi šalju svoje gole slike, ali stvari su potpuno drugačije kada muškarac devojci pošalje sliku svog, ni manje ni više nego, penisa.

RepublikaFoto: pixabay.com

Žene šalju svoje gole slike jer znaju da se muškarci uslovno rečeno "lepe" za takve fotografije, jer je njima sve u vizualizaciji. Ali, zašto oni imaju potrebu da šalju slike svog penisa devojkama, čak i onima sa kojima nisu u vezi?

Iako imaju taj mačo stil muškarca s tvrdim emocijama, iako im je teško da otvoreno dele svoja osećanja, muškarcima je ipak potrebno da ih neko želi.

Baš kao što se žene osećaju dobro kada im neko primeti grudi ili zadnjicu, i muškarci se osećaju moćno kada im neko pohvali - penis.

- Sa jedne strane, radi se egzibicionizmu. Tehnologija je tu i oni je koriste da pokažu đta imaju da ponude uz pretpostavku da će sve žene biti oduševljene njihovom muškošću. To je u suštini prilično grub način udvaranja - tvrdi stručnjak za veze Džo Hemings.

Muškarci žele da vide vašu golu sliku i zato pretpostavljaju da i vi želite njihovu. Pošto će najverovatnije masturbirati na vašu golu sliku, muškarci pretpostavljaju da će žena uraditi isto to.

Na ovaj način oni žele da vam jasno stave do znanja da žele seks, a ne prijateljstvo. Isto tako stavljaju do znanja da su uzbuđeni, ali slanje takvih fotografija mora da bude ok sa obe strane jer u suprotnom, jer muškarci takođe ženama jasno stavljaju do znanja i da ne poštuju njihove granice.

Sve više muškaraca šalje slike svog penisa devojkama, u pitanju je i dalje nešto što nije prihvatljivo jer će većina devojaka prekinuti svaki kontakt sa muškarcem koji im je poslao takvu sliku.

- Ipak, svi muškarci bi trebalo da znaju jednu jako važnu stvar - slike penisa će mnogo manje napaliti ženu nego pravilno odabrane rečenice, posebno ako sadrže mnogo detalja - tvrdi Hemings.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading