Naučnici su utvrdili da žene najviše cene ovu osobinu kod muškaraca

Autor: Pink, Republika

Lifestyle

02.08.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci često razmišljaju o tome koja je to osobina koja je poželjna kod žena. Ni naučnici nisu ostali imuni na ovo pitanje, te su rešili da sprovedu istraživanje koje bi razotkrilo ovu misteriju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dobar seks? Humor? Činjenica da će spustiti dasku u toaletu kada završi sa nuždom? Sve ove stvari možda imaju važnu ulogu kod ženskog pola, ali nisu top prioritet!

Istraživanje koje je sprovedeno na Univerzitetu u Gotingenu došlo je do zaključka da je ženama najvažnije da je muškarac ljubazan.

U istraživanju je učestvovalo 68 hiljada parova kod kojih je analizirano šta im je bilo najvažnije kada su tražili partnera. 

Žene širom sveta odgovorile su većinom da im je kvalitet broj jedan kod muškarca bila ljubaznost. Nakon ljubaznosti dolazi podržavanje, inteligencija, obrazovanje i poverenje - sve ove osobine su ženama bile važne kod partnera s kojim će biti u ozbiljnoj vezi. 

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Atraktivno telo, lepo lice i finansijsku obezbeđenost žene su okarakterisale kao poželjne kvalitete, ali ne najvažnije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading