Osuli paljbu po jednom paru zbog neobične navike u krevetu

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

01.08.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan par je ismejan kada je na društvenim mrežama otkrio da ima jednu čudnu naviku u krevetu. Kada se njihova priča pojavila na internetu mnogi su ih nazvali "serijskim ubicama".

Svako od nas ima svoju omiljenu stranu i pozu za spavanje, pa tako neko preferira da spava pored zida, neko okrenut ka prozoru, a neko želi da bude blizu vrata. 

Kako je većina ljudi rob navika, pojedinima može da deluje čudno to što jedan ni jedne noći ne spava na isti način, odnosno svake večeri menjaju mesto u krevetu. Kada je priznanje ovog para postalo viralno, počele su šale da je su njih dvoje pomalo zastrašujući i da su poput - serijskih ubica. 


Novinar Džef Stein otkrio je detalje ove čudne navike na svom Tviter nalogu. 

"Pre nekoliko meseci, prijatelji koji su u vezi izjavili su da nikada ne spavaju na istoj strani kreveta i da kada odu u krevet nikada ne znaju ko će da spava na kojoj strani. I dalje sam fasciniran", napisao je on.

Usledila su pitanja šta je to što oni dele, kako koriste jastuk, da li ga pomeraju ili menjaju, a bilo je i onih koji su ih nazvali zastrašujućima. 

 

"Ima samo jedan zaključak: tvoji prijatelji su serijske ubice", napisao je jedan od pratilaca. 


"Spavam u ogromnom krevetu, ali nikada mi ne pada na pamet da se pomeram na drugi kraj i u drugu pozu", napisao je drugi pratilac. 

Bilo je i onih koji u ovome nisu videli ništa loše i imali su čak najbolje prospavanu noć kada nisu znali kako će to veče da spavaju, piše "Daily Star". Jedan psihijatar je istakao da je veoma pohvalno to što neko može da spava svake noći i da je ovo jedna od najboljih vežbi za miran san.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading