Od ovakvih muškaraca bežite glavom bez obzira!

Autor: Republika

Lifestyle

30.07.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki muškarci se na prvi pogled čine kao pravi izbor, ali se kasnije ispostavi da bi bilo bolje da nikada nisu ni ušli u naš život.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ovim tipovima muškarca bi najbolje bilo da okrenete leđa na vreme:

Mamin sin

Mamin sin koji je sebi na prvom mestu, pa tek onda svi ostali. Na prvi pogled deluje kao opušten tip. Njegov šoping traje jako dugo i ima više garderobe od vas. O sebi ima jako visoko mišljenje i vrlo je vezan za majku. Uvek seb oslanja na njeno mišljenje. On je egocentrik koji želi svu pažnju samo za sebe.  Od ovkvih muškaraca idite na vreme, jer nije u stanju da vam pruži dovoljnu količinu ljubavi.

Frajer pred kojim svaka žena pada

Ako poznaje najbolje restorane, naručuje vrhunska pića i hranu, kupuje poklone nakon upoznavanja sa ženom, znači da je iskusan zavodnik. Iako će vam pokloniti mnogo pažnje, velika je verovatnoćt da sva njegova pažnja nije usmerena isključivo prema vama.

Zaljubljen u svoju karijeru

U pet ujutru je obrijan i odeven za posao i nasmejan odlazi. Ostaje prekovremeno, a posle posla ide sa kolegama na piće. Spava samo nekoliko sati dnevno, a novac voli više od svega na svetu. Takav tip, osim što će najverojatnije završiti u jednom trenutku sa koleginicom sa posla, nikada neće imati vremena za vas.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading