Želite da privučete bogate muškarce? Ovo su mesta koja treba da posećujete

Autor: Republika

Lifestyle

13.07.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nekoliko dana Ana pod nadimkom "Jet set baby" je na svom blogu savetovala žene kako da se oblače ovog leta na moru kako bi privukle bogatog muškarca, a sada je otkrila mesta na kojima žene mogu da upoznaju bogate muškarce.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Na svojoj stranici "Škola uspeha" Ana preporučuje da posetite skupe supermarkete, prodavnice luksuznih cigareta i pića, izložbe jahti i operu jer su tamo velike šanse da ćete upoznati imućnog muškarca.

Muškarci koji nemaju partnerke obično dugo rade i ostaju na poslu prekovremeno jer nemaju kome da se posvete. Zato Ana savetuje da žene treba da posete kvartove gde se nalaze jake firme jer tamo mogu da se pronađu poslovni muškarci.

Blogerka dalje savetuje gde treba da odete na letovanje kako biste sreli bogatog čoveka.

- Preporučujem Evropu, posebno Mediteran jer je to trenutno moderno. Najbolje Mikonos ili Ibica gde ima mnogo samaca, kaže ona.

- Ako se krećete u bogatom društvu, nailazićete samo na takve ljude, a upravo ovakvo okruženje je savršeno mesto za susret sa onim pravim, zaključila je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading