Monoton seksualni život? Uz ove poze raspalite plamen strasti

Autor: Alo, Republika

Lifestyle

26.06.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seks je deo našeg života i neophodan je za zdrav odnos. Ipak, kod parova koji su dugo zajedno seks ponekad može postati pomalo dosadan. Želite li uneti uzbuđenje u spavaću sobu, trebate se malo potruditi, istražiti te isprobati nešto novo.

Foto: Ilustracija

Uvek je zanimljivo istraživati i isprobavati nove poze, a i vrlo je uzbudljivo. Stoga vam danas donosimo nekoliko zanimljivih i pomalo ludih poza koje verovatno još niste isprobali.

Dobro proučite poze, edukujte svog dragog a potom krenite u akciju!

Mućkalica

Od ove biste poze mogli imati grčeve u vratu, ali i žestoke orgazme pa vredi rizikovati. Ovaj položaj muškarcu omogućuje da dublje penetrira u vas i time vam priušti neveroatan osećaj ispunjenja. Samo ga upozorite da bude oprezan kako vam gornji deo tela ne bi bio previše opterećen.

X-poza

Reč je o pozi koja zahteva lagane i intimne pokrete. Legnite na leđa a vaš partner neka sedne nasuprot vas i neka prebaci noge preko vaših u obliku X. Uhvatite ga za ruke i pomozite mu da što dublje penetrira u vas.

Sva čarolija ove poze krije se u jastuku koji se nalazi na strateškom mestu, ispod guze. Vaša je zadnjica tako podignuta pa vam partner može pružati oralno zadovoljstvo na najbolji mogući način.

Pereca

Iako možete koristiti hranu za vreme predigre kako bi se dodatno uzbudili, to nije ono o čemu je ovde reč. Muškarac neka klekne pred vas a vi mu jednu nogu obmotajte oko struka, dok druga neka bude ispod njegove zadnjice. To će mu omogućiti duboku i snažnu penetraciju, ali pod ovakvim okretima osećaj je potpuno drugačiji i mnogo uzbudljiviji.

Ova je poza nalik raku koji hoda, ali na najseksi mogući način. Vaša zadnjica treba biti lagano podignuta dok su noge savijene u kolenima sa strane njegovog tela. Kod ove poze oba partnera imaju kontrolu pa se lako možete kretati napred nazad i uživati u zadovoljavajućem ritmu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Izmenjena kašika poza

Volite li kašika pozu, volećete i ovu. Umesto da oboje ležite na boku, kod ove poze žena je na leđima a muškarac joj se nalazi između nogu na način da mu je telo pozicionirano pod uglom od 90 stepeni. Kod ove poze muškarac ima potpunu kontrolu i savršen pogled na vaše telo, naročito na lice pa tako može posmatrati vaš izraz dok vas zadovoljava.

Snežni anđeo

Nemojte dozvoliti da vas ime ove poze zavara jer jednom kad nju isprobate osećate se vrlo nestašno. U osnovi je reč o misionarskoj pozi ali u malo izvrnutom obliku. Lezite na leđa a muškarac na vas ali tako da mu je pogled uperen prema vašim stopalima. Rukama možete koristiti njegovu zadnjicu kako bi kontrolisali dubinu penetracije. Na taj ćete način osetiti jednu posebnu vrstu trenja kakvu dosad još niste isprobali.

Stojeće tačke

Za početak jedno upozorenje: ova poza nije za početnike! Pomalo je slična doggy pozi ali s još boljim beneficijama. Za početak možete sesti u klasični joga položaj a partner neka vam zgrabi noge i obmota ih oko struka. U ovakvom položaju nećete moći dugo ostati, ali definitivno je reč o iskustvu koje ćete pamtiti.

Poza je slična obrnutoj kaubojki samo što oboje pokušavate održavati ravnotežu dok ste na lopti. S obzirom na to da se žena nalazi na muškarcu, ona ima kontrolu pokreta i nadzire brzinu te dubinu penetracije.

Foto: Ilustracija

Vodopad

Vrlo zanimljiva poza kod koje muškarac visi s ruba kreveta a glava mu je na podu, dok žena sedi na njemu te u potpunosti nadzire celu situaciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading