USPEH VEZE ZAVISI OD SEKSA: Ovako žene čuvaju partnera

Autor: telegraf.rs

Lifestyle

03.09.2017

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da vas muškarac ne bi prevario potrebno je da ga temeljno zadovoljite, tvrde stručnjaci. Evo koliko bi zapravo trebalo da traje jedna predigra i šta bi trebalo da radite tokom nje, ukoliko želite da spasete brak ili vezu od preljube

RepublikaFoto: pixabay.com
Vernost partnera zavisi od veštine žene

Da li pre seksa neko vreme posvećujete predigri ili se odmah bacate na akciju? Ovo može da bude ključna stvar kada je vaš odnos u pitanju, jer ključ uspeha jedne veze i braka je zadovoljen muškarac, koji neće švrljati i tražiti drugu ženu

Prema novim istraživanjima, dame širom sveta provode od sat i po do čak dva i po sata kako bi povećale zadovoljstvo svojih partnera. Ovo produženo zadovoljstvo i predigra imaju skrivenu nameru, a tiče se vernosti.

Naime, one veruju da će produžetak seksualnog čina više iscrpeti muškarca i samim tim smanjiti njihovu želju da pronalaze druge partnerke, pokazala je studija. Ova taktika podrazumeva lizanje rastopljene čokolade i šlaga na telu ili čak posmatranje spavaće sobe nepoznatih osoba. Drugi parovi uživaju u eksperimentisanju s seksualnim igračkama, konzumiranju voća sa kože i upotrebi leda.

Administratori sajta Viktorija Milan sproveli su anketu nad 12.670 muškaraca iz 21 zemlje ne bi li saznali koliko njihove ljubavnica izdvajaju vremena da bi ih zadovoljile.

- Postoji stara priča, koje su majke prenosile na ćerke: Da bi izbegle da vam muž bude zainteresovan za druge dame, trebalo bi da trošite novac svog muža i uverite se da je toliko seksualno iscrpljen da nema snage da gleda druga žene, a kamoli za nešto više - rekao je osnivač sajta Vikorija Milan Sigurd Vedal.

On je dodao da je spavaća soba "sveto mesto", koje ne bi trebalo da se koristi za razgovore vezane za plaćanje, račune, decu, njihov uspeh u školi i mnoge druge važne teme.

Ovo je lista minuta koje žene širom sveta izdvavaju da bi zadovoljile svoje partnere:

Zemlja Minuti  
Irska 152
Švedska 135
Poljska 131
Nemačka 130
Austrija 128
Mađarska 128
Italija 126
Danska 124
Švajcarska 122
Grčka 120
Češka 117
Španija 112
Francuska 111
Norveška  109
Velika Britanija 105
Južna Afrika 102
Holandija 100
Kanada 99
SAD 94
Belgija 94
Finska 90

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading