Ono što vaš dragi lajkuje na mrežama, otkriva šta vas čeka sa njim

Autor: Republika

Lifestyle

06.06.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolje da je opterećen sportom nego da gleda storije vaše najbolje drugarice.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Modele 

Nije da lajkuje samo dobre zadnjice već i grudi, provokativne poze i generalno seksi modele. Pa, zar je toliko željan? Posebno kada pored sebe ima devojku sa kojom može ostvariti sve fantazije. Očigledno je onaj kome je uvek tuđe slađe, a iako je ova praksa vrlo verovatno bezopasna priznaćete, malo je ružno prema vama što konstantno lajkuje druge žene.

Određenu devojku koja nije njegova bivša, a ni u krugu prijatelja

Bez okolišanja - sviđa mu se! I to joj otvoreno pokazuje. Čak i da ga pitate jedno je sigurno - sve će poreći, pa se pripremite za gomilu izgovora koji nemaju veze sa mozgom. Nema ničeg lošeg u tome da lajkuje tek poneku sliku, ali ima ako se njoj više divi nego vama. Ako i dalje bude nastavio sa istom praksom kulturu ostavite Šveđanima i objasnite mu neke stvari.

Tvoje drugarice

Da li je to previše ili ne zavisi prvenstveno od vrste slike koju je lajkovao. Ako su tvoje drugarice u nekoj provokativnoj pozi, onda baš i nije ok. Ali, budući da voli vas, pa samim tim poštuje i vaše drugarice poneki lajk tu i tamo nije ništa strašno. Naprotiv.

Svoje prijatelje, stranice sa automobilima, motorima, sportske, informativne, itd...

Možda i najpoželjnija opcija kod devojaka. Hobiji, interesovanja i život na društvenim mrežama su sasvim normalna stvar kod svakog muškarca, pa budite i te kako srećna devojka ako samo ovo lajkuje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading