Kada vam muškarac ovo kaže, budite sigurni da vas mnogo voli

Autor: Republika

Lifestyle

13.04.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obično se smatra da su muškarci jasniji i manje pričljivi kada komuniciraju. Ali, to je samo stereotip i društvena norma na koju su ljudi prisiljeni da žive. Zato što se smatra da je više "mačo" ako je muškarac ozbiljan i manje razgovorljiv. Moć jezika, međutim, jeste da ona služi kao medij koji se može koristiti za komuniciranje onoga što se nadamo da ćemo izraziti!

RepublikaFoto: pixabay.com

To me je podsetilo na tebe

To pokazuje da čak i kada niste zajedno, nešto se pojavilo što ga je navelo na razmišljanje o tebi. Njegov um je počeo da stvara nostalgičnu mapu na kojoj će povezati određene uzorke, mirise, simbole i iskustva kao delove vas.

Mogu ti pomoći u tome

Ako vam ovo kaže, to znači da on želi da vam bude potreban. Bez obzira da li vam nudi savete ili vam fizički pomaže u nečemu, ako se momak trudi da vam pomogne, onda vam želi pokazati da je pouzdan. U osnovi, on želi da objasni da mu možete verovati.

Nedostaješ mi

Govoreći vam da mu nedostajete, znači da ima duboka osećanja prema vama. To, međutim, nije slučaj ako od njega dobijate samo poruke kasno noću. Ali, ako ste na odmoru ili poslovnom putu, a on vam kaže da mu nedostajete, onda to pokazuje da je vaša odsutnost primećena i da to utiče na njega.

Tu sam za tebe

Kada momak koristi ovu frazu, to znači da on želi biti deo vašeg života. Slično je i kada kaže da želi da vam pomogne, jer on pokazuje svoju pouzdanost. Ako vam kaže da je on tu za vas, onda vas ohrabruje da spustite vaš "gard". Ovo stvara jaču povezanost između vas dvoje, i od "ja" se prelazi u "mi".

Lepa si

Ako je prirodno koketan i koristi ovu frazu prerano, onda to znači da verovatno niste jedina za koju on želi da se oseća posebno. Međutim, ako ne komentariše vaš fizički izgled prečesto i ako je selektivan u davanju komplimenta, onda to zaista znači.

Zabrinut sam

Ako vam kaže da je zabrinut zbog nečega što se dešava u njegovom životu, onda to pokazuje da se on otvara i da je ranjiv prema vama. Pustivši vas unutra, to pokazuje da on spušta svoj gard i veruje vam. Ili, ako je zabrinutost nešto što je usmereno prema vama, onda to takođe pokazuje da on brine o vama i želi samo najbolje za vas.

Volim što te volim

Ovo je najočiglednije. Odabirom da bude hrabar i da unapred koristi ovu frazu, znači da je voljan da se stavi u poziciju u kojoj osećanja ne mogu biti uzvraćena. Pa ipak, on želi slobodno izraziti svoja osećanja prema vama, jer ste na njega ostavili tako jak utisak! 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading