OVAJ OGLAS JE IZAZVAO GNEV NA DRUŠTVENIM REŽAMA: "Javi se ako imaš velike grudi i vagina ti ne štrči" i tu nije kraj njegovih zahteva!

Autor: net.hr

Lifestyle

01.03.2019

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Traženje srodne duše na društvenim mrežama i stranicama za upoznavanje sve je popularnija praksa u današnje vreme, ali neki zahtevi su zaista nebulozni.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Jedan takav je naišao na kritiku javnosti. Australijanac je na Fejsbuku objavio oglas u kom traži srodnu dušu, a oglas je veoma brzo postao viralni hit.

"Ja sam tridesetpetogodišnja izgubljena duša koja traži ljubav", započeo je naizgled romantičan muškarac, ali je onda nastavio:

"Ako imaš između 19 i 23 godine, nisi viša od 155 centimetara i imaš od 43 do 47 kilograma, belkinja si ili možda egzotična mulatkinja, imaš posao, vozačku dozvolu, moderan automobil, redovno ideš u teretanu (bez cura koje su čas mršave, čas debele), ako imaš vaginu koja ne štrči prema spolja, grudi veličine C, ako nemaš jeftine tetovaže, pirsinge na licu, nemaš bivših prijatelja s povlasticama, nemaš bivše koje znam ili za koje znam, ako si voljna da se preseliš u Kanaberu da budeš moja devojka, imaš dobru ličnost i smisao za humor, nikad se ne ponašaš razmaženo ili počinješ svađe ni oko čega i ne postaneš ljubomorna kad ne dođem kući ceo vikend… molim te, javi mi se", napisao je Australijanac.

Njegov oglas je šokirao druge korisnike, koji su ga "pljuvali" u komentarima

"Nije ni čudo što je izgubljena duša, izgubio se u svom poremećenom svetu", "Znači želi sitnu, mladu, neiskusnu koju može da kontroliše i plaši. Kakav ulov", komentarisali su ljudi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading