Jasno i glasno! Pet moćnih rečenica koje žene žele da čuju tokom se*sa

Autor:

Lifestyle

23.02.2019

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I reči mogu da budu moćan afrodizijak u krevetu. Svako ima svoje želje kada je u pitanju vođenje ljubavi, ali ovih pet rečenica bez sumnje će obožavati većina žena.

RepublikaFoto: Photo by Becca Tapert on Unsplash
Foto: Ilustracija

1. "Reci mi šta želiš."

Mit o tome kako bi muškarci trebalo da čitaju misli ženama kada je u pitanju vođenje ljubavi odavno smo zaboravili. Ako nešto želimo, onda to treba i da kažemo, a još je lepše kada muškarac sam pokaže interes za zadovoljstvo svoje partnerke i želi joj ugoditi.

2. "Da, imam kondom."

Samosvesne žene same će se pobrinuti za kontracepciju, ali uvek vole znati da i njihov partner vodi računa o tome te da je svestan važnost odgovornog seksualnog ponašanja.

3. "Sviđa li ti se to što radim?"

Sramežljivije žene možda neće odmah partneru dati do znanja šta im najviše odgovara. Zbog toga je ovo jednostavno pitanje način da muškarac sazna oseća li se žena dobro ili ne.

 

4. "Obožavam tvoje…"

Svi se ponekad osećamo malo nesigurno tokom vođenja ljubavi pa je uvek lepo čuti šta to partner najviše voli na nama i čega se ne može zasititi. Takav iskreni kompliment u intimnim trenucima ženama podiže osećaj samopouzdanja.

5. "Fantastična si."

Muškarci obožavaju kada žene pohvale njihove seksualne veštine, ali zašto oni ne bi pohvalili njihove? Kvalitetan seks je dvosmeran proces kojem takođe mora da vlada jednakost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading