PAŽLJIVO S USISIVAČEM: Najbizarnije seks nesreće

Autor: cosmopolitan.hr

Lifestyle

19.08.2017

02:49 >> 03:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nauka tvrdi da je seks zdrav, ali neke ljude je koštao života

RepublikaFoto: pixabay.com
Očekuj neočekivano

Pregrizla mu penis

Jedan kineski par prepustio se strastima u automobilu na praznom parkingu. Na njihovu nesreću, nakon desetak minuta na parkng se dovezao pijani muškarac u kamionetu i zabio u zadnji deo automobila u trenutku u kojem je žena oralno zadovoljavala svog ljubavnika. Zbog siline udarca i iznenađenja naglo je zatvorila usta i – svom snagom zagrizla njegov "ponos“ koji su lekari morali da "zakrpe“. 

Zaglavio se

Postiji stručni izraz za to. "Penis captivus“ ili "zarobljeni penis“. Kad se penis nalazi u vagini, postaje izuzetno nabreknut, a istovremeno se mišići dna trtice žene ritmički stežu tiokom orgazma. Prilikom tog stezanja može doći do zaglavljenja penisa. Prilično neprijatno ako ste se bacili na "brzinski“ seks  na (polu)javnom mestu. 

Ubio ga vibrator

Jedan nezaposleni čovek iz Londona se 2013. zabavljao masturbirajući s vibratorom u anusu. Slučajno je otišao predaleko i nije mogao da ga izvadi. Zbog neprijatnosti nije želeo da potraži pomoć sve do petog dana kada je vibrirajući dildo probio njegovo debelo crevo. Proveo je više od mesec dana u bolnici i na kraju preminuo od sepse i povrede creva. 

Orgazmička smrt

Jedan starac se samozadovoljavao usisavačem, doživeo je orgazam i od silnog uzbuđenja- umro. Našli su ga polugolog, s tragovima sperme i cevi od usisavača pored njega. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading