SEKS SANOVNIK: Evo tumačenja vlažnih snova

Autor: cosmopolitan.hr

Lifestyle

15.08.2017

22:42 >> 17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ok, celu ste noć uživali u zagrljaju kolega, šefova, slavnih, nepoznatih, a sad je vreme da saznate šta to znači, kaže stručnjak za snove Lauri Loewenberg.

RepublikaFoto: pixabay.com

Evo nekih tumačenja

Stranac u krevetu

Nakon što ste se probudili ne sećate se ni njegovog imena. Nema veze. Jedino što biste trebali izvući iz ove avanture jest zaključak da vam nedostaje muške energije. U prevodu, trebalo biste da budete energičniji, jači, probitačniji...

Seks sa ženom

Možda vaša drugarica ima super cipele koje želite, a to je jedini način da ih se domognete. Šala. Heteroseksualne žene s ovakvim snovima imaju problem pokazati svoju žensku, kreativnu stranu. Ili su možda trudne.

Dečko vas je prevario

Ne, ne morate odmah da sumnjate na svog dragog. Vrlo je verovatno da on uopšte nema neku treću, nego trećeg. A on se, po svemu sudeći, zove posao pa se zbog toga osećate malčice zanemareno i zakinuto. Oprostite mu!

Goli u noći

Hodate gradom noću kad odjednom shvatite da na sebi nemate ni komadić odeće? Na vašem mestu bismo se zapitali šta vam je toliko povredilo čast, granice i integritet. I ne bismo se brinuli o tome šta drugi misle. Pa čak i ako ste goli!

Seksi posao sa šefom

Nažalost, nećete od nas dobiti dopuštenje za prekovremene sate jer ovaj scenario znači samo dve stvari: ili morate da naučite da se postavite na poslu ili malo da sebi organizujete život. Da, šefe!

Želite prijatelja

Erotski snovi u kojima se pojavljuje vaš najbolji prijatelj otkrivaju da podsvesno čeznete za nekim njegovim karakternim crtama koje vam nedostaju i da bi prijatelj trebalo to i da ostane.

Ponovno s bivšim

Povredio vas je, bezočno napustio baš kad ste bili najluđi za njim pa što, dovraga, sad radite s njim? Verovatno čeznete za nekim lepim trenucima koji vam nedostaju. 

Porno sa slavnim

Celu noć ste se ljubili s Bred Pitomi uživali u njegovim ugrizima. Hm, dilema je velika. Ili ste upravo pogledali neki njegov film ili zaista želite da isprobate žestoki seks koji uključuje i zubiće.

Apsurdna mesta

Upravo ste se u zbornici poseksali sa svojim profesorom. Samo bez panike! Mnogo važnije od likova u snu je kakve osećaje u vama budi kulisa – nesputanost, nesigurnost, zabavu, ushićenje...

Akcija bez orgazma

Iako je ovaj scenario mnogo češći u muškim nego u ženskim snovima, on uglavnom upućuje na to da u stvarnosti imate neki nedovršen posao. Ili ste se prosto prerano probudili.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading