BUDITE NEODOLJIVE: Osvojite njegovu pažnju u svakoj prilici

Autor: cosmopolitan.hr

Lifestyle

15.08.2017

16:03 >> 17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo da ste na bazenu, u parku ili na žurci, ako ste u potrazi za svojom jačom polovinom, evo nekih saveta da biste ga uspešno osvojile.

RepublikaFoto: pixabay.com
SEZONA SKLAPANJA NOVIH VEZA U TOKU... Leto je idealno vreme za udvaranje

Korišćenjem opuštenih, samopouzdanih fraza za početak konverzacije osvojićete poglede svakog dečka, gde god da ste. Evo i kako da to postignete.

Venčanje

Bacile ste oko na mladoženjinog kuma? Zabava na venčanjima već se podrazumeva, a flertovanje sa simpatičnim dečkom je samo šlag na torti.

Vaš potez:

Budite hrabre i pozovite ga na ples uz rečenicu "Oprosti, ali stvarno baš volim ovu pesmu, treba mi društvo na plesnom podijumu." Ako ste, pak, jedna od onih stidljivih devojaka, došetajte do njega i pitajte ga kako poznaje mladoženju. (Kolega? Prijatelj iz detinjstva?) Takvo nevino pitanje zamaskiraće vašu, ne tako nevinu, želju za strastvenim poljupcima nešto kasnije te večeri.

Žurka na bazenu

Dečko koji pliva u vašoj blizini izgleda kao Apolon? Njegovu pažnju možete da zadobijete jedino jakim stavom. Detinjasto prskanje i kikotanje na šlaufu u obliku flaminga sigurno će ga odbiti.

Vaš potez:

Dok plivate pored njega uputite mu kompliment poput: "Odličan ti je šorc, tražim takav za brata." Ako ste oboje među velikom grupom prijatelja, pozovite ih na meč odbojke u vodi.

Koncert 

Primetile ste da dečko pored vas nosi majicu iz limitirane kolekcije sa slikom vaše omiljene muzičke grupe. Prilično ste sigurne da to što se dečko s tako dobrim muzičkim ukusom stvorio tačno pored vas nije slučajnost.

Vaš potez:

Pitajte ga da li zna gde bend nastupa sledeći put (iako smo sigurni da već znate odgovor na to pitanje) ili, na primer, pokrenite diskusiju o bubnjaru (gitaristi, basisiti) koji tako savršeno koristi svoje palice.

Piknik u parku

Grupa zgodnih muškaraca upravo započinje turnir malog fudbala u vašoj blizini, a jedan od njih neprestano vas odmerava. Šta uraditi?

Vaš potez:

Ukoliko lopta stigne do vas, dobacite je svom tajnom obožavatelju uz šalu. Tako ćete ga još više zaintrigirati jer osim što ste duhovite, posedujete i atletske sposobnosti. Možda vas čak pozove da se pridružite igri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading