Muškarci tokom zime imaju veću potrebu za se*som, evo zašto!

Autor: Republika

Lifestyle

07.01.2019

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci su tokom zime posebno raspoloženi za seks i maženje, a terapeut za bračne probleme je otkrila zašto je to tako.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Muškarci tokom zime imaju veću potrebu sa seksom, ali i generalno za nežnošću, romantikom i prisnošću, pokazala je jedna anketa.

Anketu je sprovela jedna aplikacija za online dating na uzorku od hiljadu muškaraca, a svaki peti je odgovorio da bi u zimsko doba vreme radije provodio i s partnerkom za koju 'nije toliko zagrejan, nego sam.

Inicijatori ankete su odgovor zašto je to tako potražili kod terapeuta za bračne probleme i probleme u vezama dr. Rejčel A. Susman.

- Koliko su god leti muškarci uzbuđeni oko činjenice da su slobodni, i u to vreme obično izbegavaju emotivne veze da bi mogli raditi šta i kada žele, toliko im je zimi neprihvatljiva emocionalna i seksualna praznina, uglavnom jer se, baš kao i žene, tada osećaju usamljeno - objasnila je dr. Sussman.

Ali ostalo je pitanje pojačane potrebe za seksom, s obzirom na to da su se većinom izjasnili kako im je zimi seks važniji. A razlog zašto su više napaljeni zimi je vrlo banalan, tvrdi dr. Susman.

Njeno objašnjenje je da, za razliku od letnjih meseci kada se devojke razgolićuju i pokazuju veliki deo svog tela, zima muškarcima golica maštu. Jer, kaže kako kaže nije onako kako mnogi veruju, da tipove uvek uzbuđuje što veća izloženost tela.

- Zimi je mašta muškarcima na višem nivou jer im je potrebna da bi uopšte mogli dočarati štA se krije iza svih tih slojeva odeće na ženi - kaže dr. Sussman.

Zbog toga neke žene neće znati misli li muškarac ozbiljno dok zimu provodi s njima ili mu je samo "emotivni i seksualni paketić u hladnim danima" koji će odbaciti s prvim zracima proljećnog sunca.

- Ako izlazite na uobičajene dejtove, zabavljate se napolju solo i u društvu, a niste celu sezonu na vašem ili njegovom kauču, verovatno imate šanse da nastavite druženje i na proleće, pa i kasnije kad se i druge devojke razgolite po jakim vrućinama - kaže dr.Susman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading