Zašto se muškarci okreću za drugim ženama

Autor: Republika

Lifestyle

19.12.2018

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako će skoro svaka žena da pobesni kada vidi da njen muškarac gleda drugu ženu na ulici, muškarci tvrde da je ta ljubomora neosnovana.

RepublikaFoto: pixabay.com

Svaka žena će se osetiti ugroženom ukoliko uhvati svog dečka ili supruga da gleda drugu jer misli da je upoređuje s devojkom koju je pogledao. Ipak, muškarci tvrde da su njihove misli potpuno drugačije. 

Bez obzira na to koliko je žena atraktivna i samouverena, kroz glavu će joj proći: "On je gleda zato što je ona zgodnija i lepša". Nakon toga će to protumačiti kao da nije dovoljna svom partneru, a mučiće je i to da njen muškarac razmišlja o zgodnoj prolaznici i narednih dana. 

Muškarci kažu da bi žene trebalo ovo da znaju - to što pogledaju zgodnu devojku koja prođe pored njih ne znači da o njoj fantaziraju narednih pet dana. U najvećem broju slučajeva, "ispari" im iz glave čim prođe pored njih. 

Muškarci smatraju da činjenica da su u vezi ili braku ne znači da ne smeju da primećuju lepe stvari oko sebe. Iako ponekad pomisle da je druga žena privlačnija, to im na kraju dana uopšte nije važno. 

On je odabrao vas i ako je samo vama posvećen, onda mu ovo zaista ništa ne znači.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading