Tri stvari koje žene obožavaju na muškarcima, a oni ih se stide!

Autor: alo.rs

Lifestyle

07.12.2018

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muški šarm je nešto što je vrlo teško opisati rečima, no često tom skrivenom seksepilu pridonose sitnice koje muškarca čine posebnim i jednostavno neodoljivim.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ima stomačić

Čak dve trećine ispitanih žena u jednoj je anketi potvrdilo kako popularna "kornjača" na stomaku nije toliko seksi koliko se o tome priča. Naime, žene su izjavile kako im je draže videti prirodni stomačić koji opisuje 'normalnog' frajera koji nije opsednut ogledalom, dizanjem tegova i proteinima. Čini se kako umerenost uvek pali.

Kasni sa brijanjem

Mlada brada stara svega dan pravi je mamac za pripadnice lepšeg pola. Nije reč o bradi kao takvoj već u pomalo buntovničkom i vrlo ležernom izgledu muškarca koji uz odgovarajuću odeću i pomalo frajerski stav jednostavno vrišti seksepilom.

Znakovi starenja

Anketa je takođe potvrdila kako žene prosedu kosu doživljavaju kao vrlo seksi. Iako danas sve više muškaraca poseže za bojom za kosu kako bi prikrili prve znakove starenja, žene će radije odabrati prosedog muškarca nego umetni izgled koji se ne može neprimetiti. Isto vredi i za seksi ćelavce koji šišanjem na milimetar ili nulu mogu izgledati neodoljivo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading