ZVER JE POBEGLA IZ KAVEZA: Mehaničari dodali BMW modelu NEZAPAMĆENU SNAGU! Oduvaće na ulici sve oko sebe

Autor:

Zabava

17.09.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova komponenta u sklopu mašine sada će doneti još impresivnije ponašanje na drumovima

ZVER JE POBEGLA IZ KAVEZA: Mehaničari dodali BMW modelu NEZAPAMĆENU SNAGU! Oduvaće na ulici sve oko sebe

Foto: bmw printscreen

Ne priča se tek tako u auto-moto krugovima sveta da kad se Portorikanci dohvate nekog modela, od njega izvlače i više od maksimuma.

To je po svemu sudeći sada slučaj sa BMW M3 Competition x Drive modelom čiju je snagu tuning kompanija Bimmer PR povećala na čak 1.027 konjskih snaga!

Tuner je napravio niz modifikacija koje uključuju KLM Race S58 turbo sistem, Precision Turbo & Engine 725 Gen 2 turbopunjač, Valvetronic izduvni sistem od titanijuma, kao i CSF hladnjak vazduha pod pritiskom u usisnoj grani. Sistem za ubrizgavanje metanol goriva takođe je deo paketa.

Republika

Foto: bmw printscreen

 

“Bavarska zver”, kako pola sveta tepa ovom modelu BMW-a koristi E85 etanol gorivo koje povećava snagu i obrtni momenat do 20 posto. Čak se i turbine brže vrte.

Prvi test na valjcima pokazao je da motor razvija 995,4 KS, ali već na drugom BMW je premašio 1.000 KS i "dobacio do 1.026,7 KS pri 40psi!

Snaga se prenosi na sva četiri točka, a koliko je impresivna najbolje pokazuje činjenica da četvorovratni Sedan isporučuje više snage u odnosu na Ferrari SF90, Lamborghini Revuelto i Bugatti Veyron.

Ono što je još važnije jeste činjenica da je više nego dvostruko snažniji u odnosu na standardni M3 Competition, koji razvija 503 KS.

Što bi Portorikanci rekli: “Pustili smo zver iz kaveza”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Postar

17.09.2023 15:19

Da nisam kupio stan preko Be Safe nekretnina mozda bi ga i kupio.Salim se, a gde bi ga vozio po ovim seoskim putevima bi ga unistio.