MLADA SAMO ŠTO NIJE UMRLA NA SOPSTVENOM VENČANJU! Ušla u kupatilo i zatekla mladoženju sa majkom u nepistojno prisnoj pozi! NE MOŽETE NI DA NASLUTITE ŠTA SU RADILI!

Autor:

Lifestyle

23.02.2023

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je jedna šminkerka doživela na jednom venčanu nešto je o čemu nije mogla ni da sanja.

MLADA SAMO ŠTO NIJE UMRLA NA SOPSTVENOM VENČANJU! Ušla u kupatilo i zatekla mladoženju sa majkom u nepistojno prisnoj pozi! NE MOŽETE NI DA NASLUTITE ŠTA SU RADILI!

Foto: Izvor: Pixabay/melancholiaphotography

Profesionalna šminkerka za venčanja ostala je šokirana nakon što je sa mladom zatekla mladoženju kog je dojila majka neposredno pre venčanja, a ovo je cela priča.

Šminkerke se na venčanju svačega se nagledaju, od izliva besa do premišljanja mladenaca u zadnji tren. Ali, ono što je jedna šminkerka doživela nešto je o čemu nije mogla ni da sanja.

Naime, ona je pomagala budućoj nevesti da ode do kupatila uoči njene ceremonije kada su naišle na alarmantnu scenu u kojoj su bili mladoženja i njegova majka, prenosi Mirror.

Mlada je ušla u WC i ono što je videla bio bi i više nego dovoljan razlog da otkaže venčanje u zadnji tren. Šminkerka je prvo mislila da mladu njen budući muž vara u kupatilu ili da se drogira, ali situacija je bila puno gora od toga. Mladoženju je njegova majka dojila pre njegovog venčanja. Ova žena je bila još začuđenija kada je šokirana mlada ipak odlučila da nastavi sa venčanjem.

Nije joj bilo jasno ni kako majka mladoženje i dalje proizvodi mleko, ali je zaključila kako oni to stalno rade i da zbog toga starija žena i dalje može dojiti. Dodala je:

- Svi su u sobi i čekaju da venčanje počne! Ali, kako poljubiti muža nakon ove scene kad ti kažu hoćeš li poljubiti mladoženju.

Ljudi su bili zaprepašćeni čuvši ovu neverovatnu priču. Jedna osoba je napisala da mu ni najjači čovek na svetu trenutno ne bi mogao podignuti vilicu od šoka, dok je druga žena dodala:

- Podigao je definiciju "maminog sinčića" na potpuno novi nivo.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading