Dubai Shopping Festival

Autor: Sponzorisani tekst

Razonoda

17.10.2018

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko kaže da je putovanje rezervisano samo za leto? Ne ograničavajte se datumima, agencija Wayout pokazaće vam kako možete da uživate svakog dana, bez obzira na godišnje doba!

Foto: Promo foto
Dubai Mall, vodopad

Wayout, touoperator broj 1 po broju putnika za Dubai iz celog regiona, svojim putnicima nudi aranžmane preko cele godine. Ukoliko želite da najluđu noć provedete uz spektakularni vatromet u Dubaiju i kupujete u vreme najvećeg šoping festivala na svetu pogledajte Wayout ponudu za doček Nove godine, sa dodatnim popustom na cene u iznosu od 100€ po osobi. Polasci su 27, 29 i 30. decembra u trajanju od 7 ili 8 dana.

Foto: Promo foto
Dubai Mall

U Dubaiju nikad nije dosadno. Preko cele godine timovi iz različitih delova sveta su angažovani na organizaciji uzbudljivih zabava, koncerata, modnih revija i predstava na otvorenom. Ali, ništa ne privuče toliko turista kao šoping festival, ili mesec kupovine, koji počinje 26. decembra i traje do kraja januara. U tom periodu popusti idu i do 90%, pa je lako izračunati da se za 30 evra može kupiti stvar koja košta 300 evra. Tržnih centara ima preko 70, a kako je Dubai poznat po grandioznim i jedinstvenim građevinama, tako se upravo tu nalazi i nosilac Ginisove titule najvećeg tržnog centra na svetu DUBAI MALL, veličine približno 50 fudbalskih igrališta. Ima oko 1200 prodavnica, akvarijum sa preko 300 primeraka podvodnog sveta, uključujući ajkule i raže, "KidZania" park - interaktivni tematski park za decu u kome deca mogu iskusiti život odraslih kroz igru u gradu koji su preuzela deca, klizalište, bioskope, restorane, fontane koje plešu, fitnes centar, pa čak i vodopad!

Foto: Promo foto
Dubai Mall, akvarijum

Za ljubitelje bezuslovnog luksuza, iz tržnog centra može se ući u hotel "Armani". Kao što se može zaključiti na osnovu imena, svaki detalj u hotelu je birao čuveni modni kreator i dizajner Đorđo Armani lično. Gosta ostavljaju bez daha podovi prekriveni japanskim tatamijem, kupatila obložena zelenim bamboo mermerom iz Brazila, kao i koža i tkanine iz Firence. Svaka od 160 soba i apartmana su jedinstvene, opremljene nameštajem iz Armani Casa linije. Sofisticirane boje, čiste linije i jedinstvene teksture stvaraju atmosferu mira i spokoja. U okviru hotela je nekoliko kafea i vrhunskih restorana sa italijanskim, indijskim i japanskim specijalitetima. Spa centar je poseban doživljaj za opuštanje duha i tela uz sve vrste tretmana, masaže, fitnes centar sa ličnim trenerima i termalne kupke.

Foto: Promo foto
Hotel Armani

Ako smo uspeli malo da probudimo Vašu želju za luksuzom, u agenciji Wayout, očekuju Vas sa ponudom za Armani hotel i velikim izborom najluksuznijih hotela u ponudi - GOLD HOTELA.

Svi zainteresovani putnici mogu da rezervišu putovanje u Wayout poslovnici u Beogradu, u Gavrila Principa 57, na broj telefona 011 4144 284 ili slanjem upita na office@wayout.co.rs. Više informacija i celokupnu ponudu agencije Wayout možete pogledati na www.wayout.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading