Legendarni vatromet u Dubaiju za početak nove godine

Autor: PR

Razonoda

11.10.2018

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ujedinjeni Arapski Emirati upisali su se u "Ginisovu knjigu rekorda" 147 puta, od kojih je više od pola zabeleženo u Dubaiju. Dubai, iz godine u godinu, približava realnost i maštu u raznim sferama. Ovde su dostignuti vrhunski dometi u građevinarstvu, modi, kulinarstvu, hotelijerstvu, kao i raznovrsnim i često sasvim jedinstvenim vidovima zabave, od skijanja u zatvorenom prostoru, do spektakularnog novogodišnjeg vatrometa.

RepublikaFoto: Promo foto
Savršeno putovanje sa Wayout

Superlativ je deo imidža Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Burj Khalifa, najviši toranj na svetu, je višenamenski objekat sa 30.000 stanova, trgovinskim centrom, poslovnim prostorima, prestižnim hotelom "Armani", fontanama koje plešu i, godinama unazad, središnja tačka proslave Nove godine u Dubaiju. Oko deset meseci pripreme i više od 500.000 projektila potrebno je da se proizvde najveći vatromet na svetu u trajanju od šest minuta, koji odlazi u svet upravo sa ovog nebodera.

Foto: Promo foto

Ako želite izbliza da doživite ovaj spektakl, dok brodovi krstare, šarena svetla vatrometa prave light-show žurkama na plaži, osvetljavaju ulice prepune ljudi, zakoračite u sledeću godinu uz šou kakav se retko viđa. Wayout, touoperator broj 1 po broju putnika za Dubai iz celog regiona, pripremio je novogodišnju ponudu, sa dodatnim popustom na cene u iznosu od 100€ po osobi. Polasci su 27, 29 i 30. decembra u trajanju od 7 ili 8 dana.

Svi zainteresovani putnici mogu da rezervišu putovanje u Wayout poslovnici u Beogradu, u Gavrila Principa 57, na broj telefona 011 4144 284 ili slanjem upita na office@wayout.co.rs.

Više informacija i celokupnu

ponudu agencije Wayout možete pogledati na www.wayout.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading