Dubai - nezaboravno putovanje u bilo koje doba godine

Autor: Sponzorisani tekst

Razonoda

09.10.2018

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko kaže da je putovanje rezervisano samo za leto? Ne ograničavajte se datumima, agencija Wayout pokazaće vam kako možete da uživate svakog dana, bez obzira na godišnje doba!

Wayout, touoperator broj 1 po broju putnika za Dubai iz celog regiona, svojim putnicima nudi aranžmane preko cele godine. Iskoristite jesenju rasprodaju za polaske u oktobru, novembru i decembru. Ukoliko želite da najluđu noć provedete uz spektakularni vatromet u Dubaiju pogledajte ponudu Wayout-a za doček Nove godine, sa dodatnim popustom na cene u iznosu od 100€ po osobi. Za one koji već planiraju sledeću godinu tu je Ultra First Minute ponuda za januar, februar, mart i april.

Foto: Promo foto
Jumeirah Beach Residence

Bilo da u ovaj grad čudesa, kontrasta i luksuza, putujete tokom zime ili leta, dobar provod neće izostati, kao ni uživanje na nekoj od prelepih plaža sa belim peskom i tirkiznim morem.

Najpoznatija plaža je Jumeirah Beach Residence, bogata raznim sadržajima, od ugostiteljskih objekata, dečijih igrališta, prostora za rekreaciju do različitih sportova na vodi.

Foto: Promo foto
Kite Beach

Kite Beach je javna plaža, izuzetno široka i prostrana, sa finim peskom, posebno omiljena zbog pravljenja fotografija sa čuvenom kulom Burj Al Arab u pozadini, kao i među ljubiteljima kitesurfing- a.

Foto: Promo foto
Barasti klub

Za starije od 21. godine, preporuka je Barasti klub, carstvo provoda, preko dana bar na plaži, u večernjim satima otvorena scena. Barasti klub se nalazi u blizini Media One hotela, koji je preporuka agencije Wayout i omiljen izbor na našem tržištu zbog odlične usluge, lokacije i pristupačne cene. Nalazi se na samo nekoliko minuta hoda od Marine u Dubaiju, najbliže metro stanice i na samo 15 minuta vožnje od tržnih centara Mol of Emirejts i Ibn Battuta Mall. Iz bara na krovu hotela pruža se panoramski pogled na Dubai.

Foto: Promo foto
Hotel Media One

Svi zainteresovani putnici mogu da rezervišu putovanje u Wayout poslovnici u Beogradu, u Gavrila Principa 57, na broj telefona 011 4144 284 ili slanjem upita na office@wayout.co.rs. Više informacija i celokupnu ponudu agencije Wayout možete pogledati na www.wayout.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading