WAYOUT - broj 1 po broju putnika za Dubai

Autor: Sponzorisani tekst

Razonoda

04.10.2018

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dubai je grad vrhunske zabave, futurističke arhitekture, luksuza i mesto u kome se ispunjavaju i neobične želje poput skijanja po vrelom danu, lebdenja u balonu iznad oblakodera, ili nepreglednih pustinjskih dina, jahanja kamila, vožnje džipovima po divljini, ili noćenja pod beduinskim šatorima. Posetioci sa manje avanturističkog duha, ali zato dubljeg džepa, mogu uživati u ekstravagantnim poslasticama od zlata i čokolade.

Foto: Promo foto

Wayout, touoperator broj 1 po broju putnika za Dubai iz celog regiona, nudi vam najpovoljnije aranžmane za nezaboravno putovanje u ovaj jedinstveni grad.

Dubai se nalazi na obali Persijskog zaliva, i doživeo je ekspanziju u svega dve decenije. Od omanjeg ribarskog mesta narastao je do metropole od skoro 3 miliona stanovnika i postao vodeća svetska turistička atrakcija.

U oblasti građevinarstva i ekstremne arhitekture, Dubai još od svog nastanka uspostavlja nove trendove i nameće gotovo nemoguće ciljeve. Kad se ujedine vrhunski svetski projektanti, enormne količine novca i želja da se pomere granice, nastaju ostvarenja poput veštačke skupine ostrva u obliku palme na kojoj se nalaze privatni apartmani, vile, prodavnice, marine, restorani i hoteli. Ceo kompleks se vidi iz svemira i mnogi ga smatraju svetskim čudom.

Foto: Promo foto

Arapski toranj ili Burj Al Arab jedini je hotel u svetu sa sedam zvezdica.  Projektovan je tako da sa pučine izgleda kao jedro visoko 321 metar. U potpunosti dominira panoramom i od završetka izgradnje 2000. godine, simbol je grada i celog emirata.

Burj Khalifa je najviši toranj na svetu, sa svojih 818 metara i jedan je od najvećih podviga arhitekture. Sa vrha se pruža veličanstven pogled u svim pravcima. Zgrada je zvanično otvorena 2010. godine i tada postaje centar zabave, kulinarstva, šopinga, višenamenski objekat sa bezbroj mogućnosti koje čine boravak nezaboravnim.

Foto: Promo foto

Dubai posetiocima pruža još mnogo toga. Zabava nikad ne prestaje, i,  bilo da ste biznismen, dete, tinejdžer, avanturista ili turista, postoje mesta koja će putovanje u Dubai učiniti nezaboravnim...

Wayout, svojim putnicima nudi aranžmane u toku cele godine. Iskoristite jesenju rasprodaju za polaske u oktobru, novembru i decembru. Ukoliko želite da najluđu noć provedete uz spektakularni vatromet u Dubaiju pogledajte Wayout ponudu za doček Nove godine, sa dodatnim popustom na cene u iznosu od 100€ po osobi. Za one koji već planiraju sledeću godinu tu je Ultra First Minute ponuda za januar, februar, mart i april.

Svi zainteresovani putnici mogu da rezervišu putovanje u Wayout poslovnici u Beogradu, u Gavrila Principa 57, na broj telefona 011 4144 284 ili slanjem upita na office@wayout.co.rs. Više informacija i celokupnu ponudu agencije Wayout možete pogledati na www.wayout.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading