Pesak ne izgleda kao na slici! Najgluplje žalbe turista koje su nasmejale svet

Autor: b92.net

Razonoda

03.10.2018

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najlepših britanskih plaža Glejz, u Kornvelu, koja je proglašena najlepšom na svetu 2017. godine, nije baš toliko besprekorna.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Naime, predstavnici privatnog zaliva objavili su na Fejsbuku kritiku jednog posetioca, koji se žalio na to što je povredio nogu na steni koja se nalazila na plaži. 

- Nešto mora da se uradi povodom ove stene jer je pokrivena talasima i niko je ne vidi - napisala je jedna žena i dobila preko 100 odgovora, uglavnom šaljivih i sarkastičnih. 

"Pesak, stene i talasi! Bože, pa šta se to dogodilo našim plažama?!", samo je jedan od njih. 


Ipak, osoblje restorana koje se nalazi u ovom zalivu kaže da je jedan od boljih komentara koji su dobili bilo pitanje jednog posetioca – "U koje vreme počinju talasi". A bilo je tu i onih poput "Kada se pojavljuju delfini" i slično. 

Što je još zanimljivije, turisti širom sveta imaju naviku da se žale na potpuno marginalne stvari. Tako je jedan korisnik Trip advajzora stavio samo jednu zvezdicu na najvišu planinu u UK jer je bila "previše visoka". 

Isti je slučaj sa Velikim kanjonom Kolorada, koji je "ništa specijalno", Sidnejskom operom, koja izgleda kao "oštećeno jaje", Luvrom koji je "predosadan". 


S plažama je malo drugačije, pa su se tako neki žalili agencijama da "pesak ne izgleda kao na slici".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading