ŠOK! Zbog ovih stvari mogu da vam zabrane da uđete u avion

Autor:

Razonoda

02.10.2018

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blog "Passenger Shaming", koji imenuje i ovekovečuje najgore ponašanje turista, prepun je primera neprikladno odevenih turista tokom leta. Iako mislite da je dres-kod u avionu stvar prošlosti, ipak postoje neke granice.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Neočekivani razlog zbog kog mogu da vas ne prime u avion

Neke avio-kompanije, poput Amerikan erlajnsa, imaju pravila oblačenja koja se ne odnose samo na osoblje već i na putnike. 

Ranije ove godine, u javnost je procurio snimak jedne putnice koja je letela avionom pomenute kompanijom, tačnije pokušala je to.

Naime, ona je na ulazu u avion tvrdila da joj je neko pokidao farmerke, a pošto osoblje nije htelo da je pusti da se ukrca na avion, potpuno je pobesnela i napravila skandal. 

RepublikaFoto: pixabay.com
Slična pravila ima i Er Nju Zeland, koji zahteva "visoke nivoe odevanja", a neprihvatljivim se smatraju "trenerke, iscepane farmerke, topovi, kratke pantalone, japanke, gole ili bose noge"

Sličan indcident dogodio se 2017. godine kada su dve tinejdžerke putovale avionom kompanije Junajted erlajn i nisu mogle da se uskrcaju na let jer su nosile helanke.

"Njujork tajms" piše da gotovo sve avio-kompanije imaju pravila oblačenja, ali da su neke poput Junajteda jako rigorozne po tom pitanju jer nečiji neprimereni izgled može izazvati neprijatnost ili uvrediti druge putnike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading