Ako ne volite vrućinu, letujte na Aljasci

Autor:

Razonoda

19.08.2018

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leto je asocijacija na more, peščane plaže, palme, slanu kosu i koktele s kilometarski dugim slamkama, na nekom mestu gde smo svetlosnim godinama udaljeni od obaveza i gradske rutine. Ipak, ako ne volite da se pržite na suncu, vi lepo spakujte kofere i pravac Aljaska i ne brinite avantura je zagarantovana!

RepublikaFoto: pixabay.com
Raj na zemlji

Iako je prva asocijacija u vezi Aljaske, hladnoća, daljina, ova ogromna najveća Američka država je prelepa. Takođe, na samoj Aljasci postoji pregršt turističkih sadržaja, i to za svakog ponešto. O fantastičnoj prirodi Aljaske su svi čuli, a kako je ponuda ogromna, dobro je u startu odabrati nekoliko omiljenih stvari koje ne želite da propustite. 

RepublikaFoto: pixabay.com

Neke od njih su nacionalni park Denali, lovačke i ribolovačke aktivnosti, turistički kruzeri, ture helikopterom, putevi "Zlatne groznice", obilasci vekovnih glečera. Posetita Vortington glečera u septembru, koji je jedan od najvećih na svetu i jedan od onih koji se uprkos globalnom zagrevanju ne smanjuje, je posebno fascinantna. 

RepublikaFoto: pixabay.com
Temperature na Aljasci su u letnjim mesecima maksimalnih 27 ili 28 stepeni Celzijusa, što je za one koji ne podnose vrućine, raj, piše sajt Lux life.
RepublikaFoto: pixabay.com

Ovde je sasvim normalno naleteti na medveda, videti orla ili prisustvovati prirodnom fenomenu polarne svetlosti. Ova priroda, okruženje i način života isklesali su stanovništvo koje se potpuno razlikuje od ostatka Amerike. Ljudi na Aljasci su srdačni i beskrajno praktični što će vaš boravak na ovom mestu učiniti još lepšim. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading