(FOTO) RAJ! Hotel koji gostima nudi sobe na otvorenom

Autor: b92.net

Razonoda

17.08.2018

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako želite direktan spoj sa prirodom, ali niste oduševljeni idejom da veče provedete u vreći za spavanje, sigurni smo da ćete biti oduševljeni ovim sjajnim arhitektonskim rešenjem. Ono pruža ljudima radost spavanja ispod zvezda i odmora u udobnom hotelskom krevetu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ziro ril estejt švendi sjut (Zero Real Estate’s Schwendi Suite) je hotelska soba bez zidova, prozora i krova, smeštena u osamljenoj šumi u regionu Togenburg u švajcarskim Alpima, piše Metro, 

Reč je o kreaciji švajcarskih koceptualnih umetnika Frenka i Patrika Riklina koji su, kako možemo da prepostavimo, rešili da uštede novac na kupovanje umetničkih dela za zidove dozvolivši gostima da gledaju neverovatne prizore prirode koji se pružaju u daljini.

Oni koji odluče da ovde provedu noć, a potom se probude u divljoj prirodi, potrebno je da se prijave u obližnjem hotelu Apenrose (koji poseduje zidove i krov, ne brinite). Odatle, batler dovodi goste direktno do njihove sobe. 


Soba bez zidova se nalazi visoko iznad doline Togenburga. Pogled je, kako očekujete, veoma impresivan – gledate pravo u planine i svetlucavo jezero Šehndazi (Schewndisee).

Koristi su jasne. Udahnućete sveži planinski vazduh, uživati u prizorima i spavati iznad zvezda. 



Interesovanje za ovu sobu je ogromno. Već do sada na listi čekanja je više od 4.500 ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading