BELVI TRAVEL VAM OTKRIVA ČAROLIJE GRČKOG PELOPONEZA - LUTRAKI I TOLO PO SPECIJALNOJ PONUDI!

Autor: Sponzorisani tekst

Razonoda

06.08.2018

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno letovanje - Lutraki i Tolo - hotel i avion po ceni od 299€! Polazak 9. avgust!

SPECIJALNA PONUDA: 11 dana/10 noćenja, hotel + avionski prevoz po ceni 299€ - Polazak 9. avgusta!

Foto: Promo foto

Grci Lutraki, letovalište nadomak Korintskog kanala, utisak je, ljubomorno čuvaju za sebe. S razlogom. Lutraki je i neobičan i u mnogo čemu poseban. Lutraki uistinu pomalo podseća na ono što su starije generacije rado leti konzumirale - miris i lepotu dalmatinskih gradića duž obale Jadrana. I Lutraki je na moru, uz more, na plaži koju prekriva šljunak a zapljuskuje plavetnilo nestvarno čiste morske vode. I baš ovo poslednje je karta na koju domaćini igraju kad su u pitanju zahtevni turisti kazujući da "plava zastavica" još od 1993. stoji na gradskoj plaži kao svojevrsni "pečat njenog kvaliteta".

Belvi Travel vam preporučuje sledeće hotele po specijalnoj ponudi:

Hotel Mantas 4*

Hotel se nalazi u centru Lutrakija, udaljen samo 80m od plaže, na kojoj se nalazi zakupljeni hotelski deo plaže sa ležaljkama i suncobranima. Hotelski sadržaj čini bazen na krovu hotela „roof garden“ sa pool barom, kafe bar, recepcija sa lobi barom, TV sala, noćni bar, lift, sef boksovi na recepciji, restoran u kome se služe pansionski obroci. Hotel pruža gostima Mantas hotela besplatan ulazak u Casino Loutraki koji je jedan od najvećih kazina u Evropi. Wi-fi je dostupan u celom hotelu. Sobe su komforne, klimatizovane standardne sobe, sadrže TV, mini frižider, telefon, sef, fen, kupatilo, prostrani balkon. Usluga u hotelu je  polupansion.

SPECIJALNA PONUDA: 9. avgust – hotel + avion + din. deo 509€

SPECIJALNA PONUDA: 9. avgust – hotel + bus + din. deo 429€

Foto: Promo foto

Hotel Mantas Sea Side Boutique 3*

Hotel se nalazi u centru Lutrakija, 20 metara od plaže, na gradskoj promenadi – šetalištu uz obalu mora, na kojoj se nalazi zakupljeni hotelski deo plaže sa ležaljkama.  Hotelski sadržaj čini recepcija, klimatizovani lobby bar, kafeterija, sala za doručak „roof garden“ na krovu hotela sa panoramskim pogledom na grad i Korintski zaliv, lift, sef boksovi na recepciji. Ležaljke i suncobani na hotelskom delu plaže su besplatni za goste hotela. Hotelska kafeterija se nalazi na gradskoj promenadi. Sobe su komforne, klimatizovane standardne sobe, sadrže TV, mini frižider, električni bokal, wi-fi internet, fen, kupatilo, balkon. Usluga u hotelu je polupansion.

SPECIJALNA PONUDA: 9. avgust – hotel + avion + din. deo 499€

SPECIJALNA PONUDA: 9. avgust – hotel + bus + din. deo 419€

Hotel Achillion 4*

Hotel je  udaljen 20 m od šljunkovite plaže, suncobrani i ležaljke za goste hotela se ne naplaćuju.
Hotelski sadržaj čini  recepciju sa lobby-jem, sala za doručak, lift, sef na recepciji.
Sobe su renovirane, opremljene klima uređajem, TV-om, Wi Fi internetom, mini frižider, fen, kupatilo, balkon.Neke od njih imaju prelep direktan pogled na more i zaliv Lutrakija.
Usluga u hotelu je polupansion.

SPECIJALNA PONUDA: 9. avgust – hotel + avion + din. deo 459€

SPECIJALNA PONUDA: 9. avgust – hotel + bus + din. deo 369€

Foto: Promo foto

Tolo - Nekada staro ribarsko selo, danas je prelepo živopisno turističko mesto sa peščanim plažama. Nalazi se na jugo-istočnom delu poluostrva Peloponez. Udaljen je 11 km od grada Nafplio i 151 km od Atine. Mesto ima puno barova i restorana i idealna je destinacija za sve one koji žele da uživaju u moru i suncu, kao i za one koji žele da istražuju arheološke predele Peloponeza. 

Hotel Akteon 2*

Hotel se nalazi na samoj plaži u centru mesta Tolo. Suncobrani i ležaljke se dodatno plaćaju.
Hotelski sadržaj čini recepciju sa lobby-jem, restoran, lift, sef na recepciji (uz doplatu), wi-fi (besplatno) u lobby-ju. Sobe sadrže klima uređaj, TV, telefon, frižider, fen, podne pločice, kupatilo sa tuš kabinom i balkon. Usluga u hotelu je doručak ili polupansion.

SPECIJALNA PONUDA: 9. avgust – hotel + avion + din. deo 359€

SPECIJALNA PONUDA: 9. avgust – hotel + bus + din. deo 269€

Hotel Thetis 2*

Hotel se nalazi u centru turističkog mesta Tolo,  udaljen 200 m od peščane plaže. Suncobrani i ležaljke se dodatno plaćaju. Hotelski sadržaj čini bazen, sunčana terasa sa ležaljkama, suncobranima i pool barom, recepcija sa lobby-jem, restoran, lift, sef na recepciji. Sobe sadrže klima uređaj, SAT TV, wi-fi internet (besplatno), frižider, fen, kupatilo sa tuš kabinom, balkon. Sobe imaju pogled na more, bazen, baštu ili brdo. Usluga u hotelu je  doručak ili polupansion.

SPECIJALNA PONUDA: 9. avgust – hotel + avion + din. deo 309€

SPECIJALNA PONUDA: 9. avgust – hotel + bus + din. deo 219€

Hotel Coronis 2*

Hotel je smešten u centru mesta Tolo, na 20 metara od barova i prodavnica. Živopisni grad Nafplion, sa zamkom i brojnim neoklasičnim vilama, nalazi se na 10 km od hotela. Hotel je udaljen 30 m od gradske peščane plaže. Suncobrani i ležaljke se dodatno plaćaju. Hotelski sadržaj čini  recepcija sa lobby-jem, TV sala, restoran, beslatan wi-fi na recepciji, sef na recepciji,parking. Sobe imaju kupatilo, klima uređaj, SAT TV, frižider, balkon, wi – fi. Usluga u hotelu je doručak kontinentalnog tipa.

SPECIJALNA PONUDA: 9. avgust – hotel + avion + din. deo 299€

SPECIJALNA PONUDA: 9. avgust – hotel + bus + din. deo 209€

Specijalne ponude turističke agencije Belvi Travel, možete videti na www.belvi.rs, ponude se odnose na autobuske i avionske aranžmane za najtraženije destinacije ovog leta.

Detaljnije informacije o ponudi možete dobiti pozivom na: 011 32  23 300

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading