OTKRIVENO: Zašto su Bekamovi izabrali baš Crnu Goru za odmor

Autor: Republika

Razonoda

19.07.2018

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se Crna Gora definitivno otvara za elitni turizam najbolji je dokaz dolazak Bekamovih na Sveti Stefan gde uživaju u prirodnim lepotama ove zemlje.

Dejvid Bekam sa ćerkom

Prirodno, slavni par je zahtevao potpunu privatnost i mir, a gotovo niko nije uspeo da ih uslika i sve što se može videti su fotografije koje su sami kačili na mreže. 

“Nakon mnogobrojnih poznatih javnih ličnosti koje su proteklih godina i decenija boravile u Budvi, ovu prestižnu turističku destinaciju ovih dana su izabrali i Dejvid i Viktorija Bekam, koji sa porodicom odmaraju na Svetom Stefanu“, potvrdila je za “92putovanja“ PR Turističke organizacije Budva Tijana Kotarac.

Kako tvrde dobro upućeni izvori, Dejvid sa decom krstari svakodnevno dok se Viktorija odmara na plaži i u spa-centru. Takođe se navodi i da su odseli u „Vili 112“ u kojoj su svojevremeno boravili i princ Čarls, glumica Sofija Loren, Novak Đoković sa porodicom, glumac Džeremi Ajrons i drugi.

Noćenje u ovakvom apartmanu košta 7.000 evra, a na usluzi im je i restoran čiji je vlasnik Robert de Niro. 



“Jedinstveni grad – hotel, mesto gde su se pre četiri godine venčali Novak i Jelena Đoković, najpoznatijem britanskom paru garantuje diskreciju, mir i potpuni odmor u predivnom ambijentu. Pored impozantne liste imena koja su ovde boravila i nesumnjivog kvaliteta smeštaja i usluga u objektu pod zakupom prestižnog brenda ’Aman resort’ intima je sigurno jedan od ključnih razloga koji svetsku elitu dovode u Budvu“

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading