Sa Belvi Travelom rezervišite odmor na kristalnom moru Zakintosa po SPECIJALNOJ PONUDI

Autor: Sponzorisani tekst

Razonoda

18.07.2018

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polazak 28. jul, 11 dana/10 noćenja, avionom po ceni od 419€.

Foto: Promo foto

Turistička agencija Belvi Travel iz Beograda za vas je ovo leto priredila razna iznenađenja, da vaš odmor bude kao iz snova. Veliki popusti, specijalne ponude i veliki izbor hotelskih i apartmanskih smeštajnih kapaciteta za najtraženije letnje destinacije Grčku, Italiju, Španiju i Tursku.

Za vas ove nedelje iz ponude izdvajamo jedno od najlepših grčkih ostrva, Zakintos, po super ceni od 419€ koja uključuje smeštaj i avionski prevoz.

O Zakintosu

Ostrvo kornjača ili biser Jonskog mora, je treće po veličini i najjužnije jonsko ostrvo. Nalazi se na samo 8,5 n.m. južno od Kefalonije, i na 9,5 n.m. od Peloponeza. Zbog svoje geografske pozicije do njega se lako stiže sa drugih Jonskih ostrva, a i sa kopnenog dela Grčke. Karakteriše ga srednje mediteranska klima, sa malo kišnih dana tokom zime i dugim toplim letom koje je prigrlilo veći deo proleća i jeseni. Zakintosu je priroda podarila blagu klimu sa velikim brojem sunčanih dana, prelepe peščane plaže i idilične pejzaže na severu, istoku i jugu ostrva, a na zapadnoj strani veliki broj morskih pećina, krševitih uvala i neskrivene magične zalaske sunca iznad dubokog plaventila mora. Stanovništvo, njih oko 35 hiljada se uglavnom bavi agrokulturom, najvećim delom uzgajanjem maslina, vinogradarstvom, voćarstvom, ali glavna delatnost je turizam. Južni deo ostrva, plaža nadomak Laganasa je primorski nacionalni park – rezervat za mediteransku vrstu kornjača Caretta Caretta. Najpoznatija plaža na ostrvu je Navagio (Shipwreck) sa finim belim peskom, tirkiznim morem i poznatom olupinom broda, koja je i zaštitni znak Zakintosa. Poznate i primamljive plaže Agios Nicolaos u blizini mesta Vassilikos, Banana beach, zatim vodeni sportovi, prelep pesak, prirodne plaže sa stenovitim formacijama, uvale, pećine… sve je moguće na Zakintosu… uživajte. Mi smo za vas izabrali Laganas.

Foto: Promo foto

Laganas (Laganas)

Nalazi se na južnoj obali ostrva, udaljen je 8 km od grada Zakintosa i 7 km od aerodroma. Laganas je najveće i najživlje letovalište na Zakintosu, sa jednom od najlepših plaža ostrva i kristalno čistim, toplim i prozirnim morem. Gradić je prepun prodavnica, butika, taverni, restorana, kafeterija, muzičkih i zabavnih klubova sa DJ programima, koji pružaju bogat noćni provod. Preporučljiv je mlađim gostima i onima kojima je blizak aktivan noćni provod. Plaža je duga i peščana sa ležaljkama i suncobranima, jedan deo plaže je ograničen za korišćenje vodenih sportova, jer je deo obalskog rezervata na kome kornjače Caretta Caretta polažu jaja.

Foto: Promo foto

Vila A kat. CHRYSAFI Laganas

PORODIČNI POPUST: BESPLATNO BORAVI JEDNO DETE DO 18g.

Lokacija: na 400 m od centra Laganasa, i oko 200 m od plaže, u mirnom delu. Neposredno uz vilu se nalaze restorani i supermarket.

Studio 02: Sadrži sobu sa dva standardna kreveta, malo izdvojenu kuhinju (frižider, rešo sa dve ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), klimu, sef, TV, kupatilo sa peškirima. Na terasi je garnitura za sedenje i obedovanje.

Studio 03: Sadrži sobu sa tri standardna kreveta, malo izdvojenu kuhinju (frižider, rešo sa dve ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), klimu, sef, TV, kupatilo sa peškirima. Na terasi je garnitura za sedenje i obedovanje.

Doplate: Klima 6€ dnevno. Sef 3€ dnevno. Plaćanje na recepciji.

SPECIJALNA PONUDA: 28. jul, smeštaj + avion 419€

Našu podnudu možete videti na: www.belvi.rs

Potrebne informacije možete dobiti pozivom na 011 322-3300 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading