MAGIČNA NOĆ MODE: Ivana Stanković će voditi program na manifestaciji u Sloveniji

Autor:

Razonoda

30.05.2018

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modna manifestacija "Deichmann Magic Night" održava se od 7. do 10. juna u Sloveniji, u wellness centru Terme Olimia.

RepublikaFoto: Promo
Ivana Stanković

Cilj ovogodišnje manifestacije je da se uspostave i učvrste dobrosusedski odnosi kroz poslovno umrežavanje, kulturu, modu, muziku i zdrave stilove života. Na ovo nezaboravno modno putovanje kreće delegacija srpskih novinara iz svih relevantnih medijskih kuća i veliki broj javnih ličnosti koje su poznate na ex Yu prostorima.

Voditeljka programa je, tradicionalno, proslavljena manekenka Ivana Stanković.

Za vreme trajanja Deichman Magic Night-a, posetioci će imati priliku da uživaju u zanimljivim izletima i dražima wellness-a: u masažama, toplim kupkama i magičnim spa tretmanima koji su izuzetno korisni za zdravlje.

RepublikaFoto: Promo
Ivana Stanković

U okviru modnog programa biće prikazana aktuelna kolekcija obuće kompanije "Deichmann", zatim autorska revija poznate i više puta nagradjivane slovenačke kreatorke Sanje Veličkovic. Modna kuća "Allegra" će prikazati novu lepršavu, letnju kolekciju kreatorke Tanje Šepić. Ovogodišnji "Deichmann Magic Night" je dvanaesti po redu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading