(VIDEO) BOLJE DA SU OSTALI KOD KUĆE: Krstarenje se pretvorilo u borbu do smrti!

Autor:

Razonoda

20.02.2018

02:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krstarenje Južnim Pacifikom pretvorilo se u pakao, kada je 23-očlana porodica počela da se tuče i svađa svakodnevno. Da bi ostali putnici prošli bez modrica morali su da se zaključavaju u kabine i ne izlaze danima iz njih.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Putnici na krstarenju u Južnom Pacifiku rekli su da im je putovanje pretvoreno u "krstarenje iz pakla" zbog višednevnih svađa i tuča koje je izazvala proširena 23-očlana porodica, zbog čega su se neki gosti zaključali u kabine da izbegnu nasilje.

Brod Karnival Ledžend stigao je juče u svoju matičnu luku u Melburnu, dan pošto je izgrednička porodica iskrcana iz plovila na vanrednom pristajanju u Novom Južnom Velsu, prenosi agencija AP.  

Policija je saopštila da ispituju incident, a operator putovanja se izvinio zbog remetilačkog ponašanja porodične grupe koja je iskrcana s kruzera, prenosi agencija.

Putnica Lisa Bolito rekla je novinarima da je "velika italijanska porodica" danima napadala Australijance na brodu, da su ljudi bili davljeni i udarani. Ona je takođe kritikovala menadžment broda zbog nedelovanja.  

 

 

Niz tuča pretvorile su brod od raja u borilački klub, piše američki list USA Today.  

Putnici su opisali putovanje kao "krstarenje iz pakla".  

Putnici su rekli da su članovi jedne proširene porodice stalno izazivali svađe sa drugim gostima.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading