SVINJE NA BAHAMIMA ŽIVE SAN SVAKOG ČOVEKA!

Autor:

Razonoda

19.02.2018

02:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svinjska plaža ili Svinjsko ostrvo - Big Mejdžor Kej na Bahamima poznato je po druželjubivim svinjama. Mesto na kome se sunčaju, plivaju i žive je raj na zemlji, tako da ćete posle ovih fotografija poželeti da postanete jedna od njih.

Foto: instagram.com/luanasilva
Ove životinje obožavaju ljude i brčkaju se po ceo dan

Lokalna legenda kaže da su svinje u ovaj deo Bahama doputovale pošto ih je grupa mornara tu iskrcala, sa namerom da se vrati i iskoristi ih za hranu.

Međutim, nisu se nikad vratili, a svinje su ostale i uspele da opstanu zahvaljujući otpacima od hrane koje su bacali sa okolnih brodova.

RepublikaFoto: instagram.com/luanasilva

Prema drugoj legendi, svinje su ovde dospele kao žrtve brodoloma, nakon kog su uspele da doplivaju do obale i tu nađu sebi utočište, piše blic.rs.

Ima i onih koji veruju da su ove životinje bile deo poslovne smicalice koja je za cilj imala da jednom ovakvom neobičnom atrakcijom privuče turiste.

Šta god da je od svega ovoga prava istina, jedno je sigurno, srećnije svinje od ovih koje se brčkaju na Bahamima sigurno nećete videti. A jasno je i zašto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading