(VIDEO) Dubai zadaje još jedan zadatak: Stiže HOTEL SA PRAŠUMOM!

Autor: nezavisne.com

Razonoda

26.01.2018

02:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetska prestonica luksuza Dubai trebalo bi da dobije još jedan zanimljiv i jedinstveni objekat - prvi hotel sa sopstvenom prašumom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Dubai

Otvaranje je planirano za ovu 2018. godinu, a hotel bi trebalo da se prostire na 185.800 kvadratnih metara i da poseduje i veštačku plažu. 

Luksuzno zdanje će, između ostalog, na 25. spratu imati i bazen sa staklenim dnom, kroz koje će se pružati pogled na ulice Dubaija, kao i brojne druge sadržaje osmišljene za maksimalan užitak gostiju. 

Iza projekta "Rosemont Five Star Hotel & Residences" stoji kompanija "ZAS Architects", a prema nacrtu hotel će činiti 47-spratna kula. Tik uz nju nalaziće se i stambena zgrada iste visine sa oko 280 stambenih jedinica.

Od 185.800 kvadratnih metara hotela, gotovo 7.000 će biti pod prašumom. 


Na vrhu zgrade će se nalaziti džungla sa vodopadima, potocima i senzornim sistemom za padavine, koji će praviti atmosferu nalik onoj u vlažnim prašumama. 

Gosti hotela i rezidenti zgrade moći će da uživaju u kuglanju, parku sa trampolinama i brojnim drugim zanimacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading