FOTKE IZ RUSIJE: 8 hit instagram profila posvećenih Moskvi

Autor: rs.rbth.com

Razonoda

28.12.2017

02:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moskva je jedan od najlepših gradova na svetu. Njeni kreativni stanovnici su ipak uspeli da kroz jednu sasvim novu prizmu prikažu magični grad u Rusiji.

RepublikaFoto: pixabay.com
Moskva za vreme praznika

Prelepe fotografije i zanimljive činjenice o Moskvi uvek su nadohvat ruke.

Na ovom profilu očekuju vas vrlo zanimljive fotografije napravljene sa moskovskih krovova. Ekstremni skakači, planinari i ostali ljubitelji Instagrama penju se što više mogu kako bi napravili ove fotografije. Od ovakvih prizora zaista zastaje dah!

 

By @lanchevsky

A post shared by moscow rooftop (@rooftop_moscow) on Aug 5, 2017 at 12:38am PDT

Ako želite da znate sve što se dešava u Moskvi, na pravom ste mestu. Ovaj nalog je na ruskom jeziku, ali uvek možete listati živopisne fotografije sa festivala, parkova i ulica. One prikazuju trenutke iz moskovske svakodnevice i uspešno prenose atmosferu grada. Obeležene su i geotagovima, tako da možete videti gde se tačno nalazi mesto sa fotografije.

Čovek koji vodi stranicu Moskovskog metroa na Instagramu definitivno ima dobar smisao za humor. Ovde vas očekuju divni prizori iz najlepšeg metroa na svetu, ali i fotografije zanimljivih putnika i neobičnih situacija. 

 

 

Ova stranica je prava oaza za ljubitelje antikviteta i retro stila. Ovde se objavljuju fotografije Moskve s kraja 19. i početka 20. veka. Zanimljivo je porediti lokacije sa starih i novih fotografija. Verovatno će vas to podstaći da krenete u šetnju i pronađete sva ova mesta! 

Na ovom nalogu nalaze se najbolje fotografije Moskve napravljene objektivom profesionalnih fotografa i običnih korisnika Instagrama. Za stanovnike Moskve neobično je da iz novog ugla vide mesta pored kojih prolaze svaki dan. A za one koji nikada nisu bili u Moskvi ova stranica je pravi podstrek da kupe avionsku kartu!

Dodajte malo ljupkosti u spisak stranica koje pratite! Moskovski zoološki vrt neprekidno postavlja fotografije svojih lepih i zanimljivih stanovnika. Ako pratite ovu stranicu uvek ćete prvi saznati novosti iz zoološkog vrta.

Na ovom profilu se nalaze fascinantne fotografije mesta i prizora skrivenih od većine ljudi. Prava stvar za ljubitelje neobično lepih fotografija.

Pored tipičnih moskovskih prizora treba videti i slikovite detalje grada viđene kroz objektiv jedne Moskovljanke. Blogerka Katja Trofimova ovde postavlja raznovrsne fotografije iz svakodnevnog života Moskve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading