GRČKA ĆE PRIZNAVATI SVE SERTIFIKATE O VAKCINACIJI! Aleksandar Seničić tvrdi da će uskoro biti otvoren i "Evzoni"!

Autor: Republika

Razonoda

29.03.2021

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (YUTA), Aleksandar Seničić, izjavio je danas da će se prilikom putovanja u Grčku priznavati svi sertifikati o vakcinaciji protiv korona virusa, da će postojati i alternativa u vidu PCR i antigenskih testova, a da će se sve precizirati za petnaestak dana.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Aleksandar Seničić

- Imamo uveravanja sa grčke strane da ćemo do sredine ili kraja maja imati mogućnost i da putujemo preko Severne Makedonije, da će prelaz Evzoni biti otvoren - rekao je Seničić.

On očekuje da ova godina zadovolji potrebe velikog interesovanja građana Srbije za letovanje u Grčkoj.

Ministri turizma Srbije i Grčke, Tatjana Matić i Haris Teoharis, rekli su danas u Beogradu da će građani Srbije ove godine moći na letovanje u Grčkoj uz potvrdu da su vakcinisani bilo kojom vakcinom ili uz negativan PCR ili brzi test, a da će grčke granice za naše turiste biti otvorene najverovatnije već sredinom aprila, iako sezona zvanično počinje 14. maja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading