PREŽIVITE U HOSTELU: Obavezno ponesite ove stvari

Autor:

Razonoda

03.11.2017

03:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se odlučite da bukirate neki hostel, pre toga se raspitajte dobro o njegovim ocenama na turističkim sajtovima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Spremite se za noć u hostelu

Kada se odlučite da bukirate neki hostel, pre toga se raspitajte dobro o njegovim ocenama na turističkim sajtovima, ali pročitajte i komentare iz kojih možete da saznate mnogo korisnih informacija. Fotografije vašeg smeštaja često mogu da prevare, kao i sam opis koji je u sklopu reklame.

Zbog toga bi bilo najbolje da kao rezervu ponesete i neke dodatne stvarčice na put koje će vam biti od koristi.

  • Maska za oči. Sigurno ne želite da vas sunce budi baš svakog jutra previše rano, a nikako nemojte izgubiti iz vida mogućnost da vaša soba može biti okrenuta ka istočnoj strani. Zbog toga neprozirna maska za oči može da bude velika pomoć, te nije na odmet da je spakujete u putnu torbu.

 

 

  • Čepići za uši. Nikada ne možete da znate na kakve sve komšije možete da naletite. Buka previše rano ili preglasna muzika u kasnim večernjim satima mogu da vas izlude i zato ne zaboravite čepiće koji će vam omogućiti da se zaista odmorite kada ste na putu.
  • Prenosiva baterija. Možda o njoj najmanje mislite kada se spremate za put, ali je važno poneti je sa sobom jer se može desiti jedna banalna stvar na koju ne računate: utičnica u sobi hostela može da se nalazi predaleko od vašeg kreveta, zbog čega biste svaki čas morali da ustajete iz njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading