Lufthanza ukida letove ka gotovo svim aerodromima u Hrvatskoj

Autor: Tanjug, Republika

Razonoda

05.10.2020

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemačka avio-kompanija Lufthanza će prekinuti ove godine saobraćaj prema jadranskim vazdušnim lukama ranije nego što je to bilo prethodnih godina, a doći će i do smanjenja broja nedeljnih letova na liniji Minhen-Zagreb.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Foto: Ilustracija

Kompanija će u oktobru imati sedam aktivnih linija prema hrvatskim aerodromima, dve manje u odnosu na prethodni mesec. Iako se broj linija nije značajno smanjio, došlo je do velike redukcije u broju nedeljnih letova prema hrvatskim odredištima, piše portal Kroejšian Avijejšen (Croatian Aviation).

Tako Lufthanza, članica Star Alajans grupacije, od oktobra više ne saobraća na svoje dve sezonske linije: iz Minhena prema Puli i Zadru.

Iako su te linije ranije saobraćale u oktobru, kompanija je ove godine ranije prekinula letove ka ovim odredištima zbog uticaja globalne korona pandemije, odnosno smanjene potražnje, preneo je portal Index.

Još uvek nije poznato da li će Kroacija Erlajns leteti na liniji Dubrovnik-Frankfurt, Split-Frankfurt, kao i Split-Minhen u zimskom redu letenja ove godine, dodaje se u informaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading