Ovog vikenda Jahorina dočekuje goste sa novim sadržajima i produženim radnim vremenom: Pedaline i lopte za hodanje po vodi dostupne za uživanje na jezeru

Autor:

Razonoda

20.08.2020

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ogromnog interesovanja i na zahtev brojnih posetilaca Olimpijski centar "Jahorina" u periodu od 20. do 23. avgusta radiće po produženom radnom vremenu, te će sve letnje aktivnosti na planini biti dostupne od 9:00 do 19:00 časova. Pored toga, novi sadržaji poput pedaline, lopti za hodanje po vodi, kao i pontona koji će biti smešten na jezeru na samom vrhu planine, zasigurno će obradovati sve goste olimpijske lepotice.

RepublikaFoto: Promo foto
Pedaline na Jahorini

Tim povodom direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevanić, istakao je:

- Novi sadržaji će posetocima omogućiti uživanje na vodi, bez obzira na to da li biraju krstarenje pedalinama, uzbudljivo hodanje po vodi uz pomoć velikih lopti ili jednostavnu šetnju po pontonima koji omogućavaju neposrediji dodir sa vodom. Nove "vodene atrakcije" biće dostupne već od četvrtka, 20 avgusta i to po ceni od 5 KM za korišćenje lopti i 5 KM za vožnju pedalinama.

RepublikaFoto: Promo foto
Letnje atrakcije na Jahorini

Takođe, on je dodao da će u neposrednoj blizini jezera uskoro biti dostupno i igralište za decu, ali i teretana na otvorenom što će dodatno povećati atraktivnost ovog predela. Pored toga, urađeno je i osvetljenje pešačke trase dužine od 4.200 metara koja vodi do Olimpijskog bara, a koja će biti najlepše planinsko šetalište. Samo jezero je abijentalno uređeno stazom za šetanje, rasvetom, klupama i velikim molom.

RepublikaFoto: Promo foto
Lopta za hodanje po vodi

Ovogodišnju letnju sezonu Olimpijski centar "Jahorina" dočekao je sa novim atrakcijama - tower, loopster i skydive, koje su je zajedno sa planinskim bobom, šestosednom žičarom i tjubing stazom plasirale u red najatraktivnijih destinacija tokom leta, o čemu svedoči sve veći broj gostiju koji iz dana u dan vrtoglavo raste.

RepublikaFoto: Promo foto
Novi letnji sadržaj

- Do danas je ostvareno više od 30.000 letnjih vožnji i zabeležen je rast za skoro četiri puta u odnosu na prethodnu sezonu. Promet je takođe uvećan za više od četiri puta u odnosu na prethodno leto koje je bilo rekordno po svim parametrima, a prognoziramo da će ova letnja sezona biti najuspešnija u istoriji. Novi sadržaji i bogatija ponuda zaista su pravi potez posebno u ovim uslovima kada su putovanja ograničena i kada su posetioci prepoznali sve prednosti planine. Jahorina je sada zaista raj za aktivan odmor i potpuni beg od svega što nas svakodnevno opterećuje i zamara - rekao je Ljevnaić.

RepublikaFoto: Promo foto
Jahorina

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading