Ako se ZARAZITE na njihovom letu kompanija plaća troškove, u slučaju smrti plaća – SAHRANU

Autor: Republika,bizlife.rs

Razonoda

08.08.2020

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avio-kompanija Emirati obavezala se da će u slučaju da se putnik zarazi u njihovom avionu platiti sve troškove lečenja do 150.000 evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Avion (Ilustracija)

Avio-kompanija sa sedištem u Dubaiju se takođe obavezala da će plaćati po 100 evra dnevno za troškove karantina i hotelsku sobu za dve nedelje, a u slučaju da pacijent premine, Emirati će plaćati i troškove sahrane do 1.500 evra.

Kompanija je izjavila da su pokriveni troškovi u roku od 31 dan od momenta prvog leta.

- To je investicija sa naše strane, ali mi klijente stavljamo na prvo mesto i verujemo da će oni pozdraviti ovu inicijativu - izjavio je generalni direktor Emirata Šeik Ahmed bin Saeed Al Maktoum.

Emirati nisu jedina avio-kompanija koja nudi medicinsko osiguranje. Ovi potezi posledica su ozbiljne pogođenosti avio-industrije zbog pandemije koronavirusa.

Emirati su uočili pad potražnje za 90 odsto, izjavio je predsednik avio kompanije Tim Klark.

Osim toga, ovo je jedna od najteže pogođenih avio-kompanija jer leti samo na internacionalnom nivou, a međunarodna putovanja opala su na minimum.

 

Ipak, nuđenje otplate sahrane je “problematično” u marketinškom smislu, jer inače avio-kompanije ne žele da pojam smrti bude povezan sa njihovim brendom.

Ipak, rizična vremena zahtevaju rizične mere, pogotovo kada je poznato da avio-kompanije lete sa svega 20 do 30 odsto ukupnog kapaciteta, prenose svetski mediji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading