Turistička agencija "Wayout" otkriva LEPE VESTI!

Autor: Republika

Razonoda

27.07.2020

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Poruka našim dragim putnicima i kolegama je da nakon temeljnog posmatranja situacije na destinaciji, i nakon što smo ispratili prve letove koji su odleteli u Hurgadu, a pratićemo i naredne letove", piše u saopštenju turističke agencije "Wayout".

Foto: Promo foto
Wayout Hurgada

"Pre svega, ovim putem se zahvaljujemo Vladi Republike Srbije na pomoći za vreme pandemije, a takodje i Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija na podršci i razumevanju u ovim teškim trenucima za turizam.

 

Poruka našim dragim putnicima i kolegama je da nakon temeljnog posmatranja situacije na destinaciji, i nakon što smo ispratili prve letove koji su odleteli u Hurgadu, a pratićemo i naredne letove, naša ekipa na terenu je bila u inspekciji hotela, proveravali smo higijenu u sobama, restoranima i plažama, u dogovoru sa našim ino-partnerima i hotelima, ovim putem sa svima vama delimo lepe vesti i obaveštavamo ih da od 30. jula mogu očekivati neodoljivu ponudu za Hurgadu za ostatak leta i jesen 2020. godine.

Najveću zahvalnost dugujemo svim Wayout putnicima koji su sa nama vec 15 godina i koji su imali strpljenja i razumevanja, uvereni smo da će biti zadovoljni onime što smo spremili za njih.

 

Još jednom vas sve pozivamo da budemo odgovorni i da danas nosimo masku, kako bismo sutra nosili kupaći."

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading