Planirate put u Španiju? Evo kako će izgledati vaš boravak na plaži!

Autor: telegraf.rs, Republika

Razonoda

31.05.2020

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turistički centar u Španiji, Benidorm koji se nalazi nekih 500 km južno od Barselone ,a 50 km severno od poznatijeg i većeg Alikantea, ove sezone će podeliti svoje plaže na sekcije kako bi se održale mere socijalne distance.

RepublikaFoto: youtube.com/Expedia
Foto: Ilustracija

Čelnici su radili na tome kako da ograde i podele delove plaže kako bi osigurali da se turisti drže na sigurnoj udaljenosti.

Španiski mediji prenose da će kretanje turista na dve glavne plaže biti strogo kontrolisano.

Detalji ovog plana biće objavljeni za nekoliko dana, ali se zna da će biti obezbeđene staze kojima će turisti odlaziti do mora i vraćati se kako bi mogla da se obezbedi preporučena socijalna distanca od dva metra među posetiocima.

Za sada nije bilo reči o tome da će turisti morati da koriste određene krajeve plaže po starosnim grupama kako će biti slučaj na plažama Kosta Brave i Ljoret de Mara, gde su napravljeni delovi plaže za mlade, porodice i starije od 65 godina.

Takođe, nije bilo spomenuto da će turisti morati da ograniče svoj ostanak na plaži na 3 sata dnevno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading