Šta trenutno najviše zanima turiste iz Srbije kada pretražuju na internetu?

Autor: Telegraf, Republika

Razonoda

28.05.2020

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog pandemije koronavirusa i neizvesnosti za putovanja, turisti širom sveta, ali i u Srbiji još uvek su u dilemi da li ove godine putovati van granica matične države.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Turisti iz Srbije su mahom podeljenog stava. Dok u grupama za putovanja po društvenim mrežama možete videti da će veliki deo ljudi ići na odmor ove godine u neku stranu zemlju, drugi su nešto oprezniji i smatraju da je letnje dane bolje provesti po planinama ili banjama Srbije.

Ipak, mnogo je onih koji su još početkom godine uplatili letovanje pa ih je zanimalo na koji način će moći da provedi siguran odmor van zemlje.

U kategoriji letovanja naši turisti najviše su pretraživali pojmove kao što je letovanje u Grčkoj i letovanje u Srbiji što potvrđuje postojanje dve grupe ljudi, onih koji će ići u Grčku i onih koji će leto provesti u Srbiji.

Naravno turiste zanima na koji način koronavirus može da utiče na njihovo letovanje, pa su to još dva pojma koja su dosta pretraživana na internetu.

Nakon toga sledi pretraživanje termina letovanje u Crnoj Gori i Turskoj, ali i informacije o besplatnim vaučerima za sve one koji žele da letuju u Srbiji.

Turisti iz Srbije su prema pretragama u Guglu zainteresovani za letovanje u Egiptu i Bugarskoj, ali dosta manje od Grčke i Srbije.

"Španija letovanje" je termin koji je porastao u pretrazi za čak 800 odsto. U značajnom porastu je i interesovanje za Peloponoz, Tasos, Maldive, Rodos, Halkidiki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading