NA KOKTEL IZA REŠETAKA: Otvoren prvi londonki bar inspirisan Alkatrazom

Autor: punkufer.dnevnik.hr

Razonoda

17.10.2017

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bar po imenu Alkatraz nedavno je otvoren u Londonu za sve posetioce koji žele da osete život iza rešetaka.

RepublikaFoto: youtube.com/Business Insider UK
Prvi londonski koktel bar napravljen je u zatvorskom stilu

Prvi londonski koktel bar napravljen je u zatvorskom stilu, a u njega možete slobodno krijumčariti svoje piće, samo morate da pazite, baš kao i u zatvoru, da vas ne primete čuvari.

Pića koja unesete vam se serviraju kao u kafiću, a kako bi doživljaj bio potpun, na ulazu dobijete naradžasta zatvorska odela, a u svom piću ćete uživati u malim ćelijama.

RepublikaFoto: youtube.com/Business Insider UK
Tekst potpisa

Inspirisan slavnim Alkatrazom ovaj bar može da primi 30 zatvorenika koji piju pića iz zatvorskih čaša. Ulaz u ovaj bar košta 30 funti, a u cenu su uključena četiri koktela i nešto manje od dva sata boravka u zatvoru.

Za ozloglašeni zatvor Alkatraz sigurno ste svi čuli. Smešten je u blizini San Franciska, a ko god je zaglavio u njemu, sigurno je nešto zgrešio.

Ipak mnogi nedužni ljudi se pitaju kakva je zatvorska atmosfera, pa tako širom sveta se otvaraju barovi, hoteli i druge turističke lokacije koje podsećaju na Alkatraz.

Pogledajte kako izgleda londonski bar:

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading