ZAVRŠIO U ZATVORU: Slučajno dodirnuo muškarca u klubu

Autor: 24sata.hr

Razonoda

12.10.2017

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanskom turisti Džejmiju Haronu, koji je za odmor otputovao u Dubai, preti kazna zatvora do tri godine zbog "neprimerenog ponašanja u javnosti".

Haron je otišao s društvom u jedan noćni klub, a kada je počeo da se probija kroz gužvu, dodirnuo je slučajno kuk jednog muškarca kako ga ne bi polio pićem. Turista u tom trenutku nije ni slutio da će ga taj potez uvaliti u velike probleme. 


Zbog "incidenta" je uhapšen i određen mu je pritvor od 30 dana, a do sada je na sudske troškove potrošio više od 30.000 funti, prenosi Dejli mejl. 

Njegov tim advokata tvrdi da je Haron uljudno dodirnuo muškarca da ne bi došlo do guranja, a pola sata nakon toga muškarac je počeo da preti Džejmiju i pozvao policiju. 

"Pio si alkohol i neumesno me dodirivao. Deportovaću te, znaš li ko sam ja?", rekao je navodno muškarac. 


Policija je Harona odvela u zatvor Al Barša, gde mu je bilo zabranjeno tuširanje i pranje zuba, a stigla mu je i optužnica za konzumiranje alkohola i neprimereno ponašanje u javnosti. 

Pušten je uz kauciju, ali mu sada preti zatvorska kazna do tri godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading