(VIDEO) "Hotel na nebu": Evo šta dobijate kada kupite najskuplju avionsku kartu na svetu

Autor: Republika

Razonoda

20.12.2019

02:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da s jedne strane avio-kompanije "vode rat" oko toga ko će najviše spustiti cene karata kako bi imali više putnika od konkurencije. Ali s druge strane, iste te avio-kompanije se takmiče i u tome ko će imati najvišu cenu karte. Naravno, cena mora da bude razumna u odnosu na ono šta se dobija, a čini se da je Etihad ervejz ispunio normu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Jutjuber Kejsi Najstat se proslavio video-snimkom o tome kako izgleda let od 21.000 dolara, a ovih dana je objavio novi snimak u kojem prikazuje ono što se dobije u prvoj klasi.

Radi se o prvoj klasi aviona Etihada A380, kojom je jutjuber počašćen od Etihad ervejza, a on je snimio video-materijal o tome šta sve možete da dobijete ukoliko platite nemalu svotu novca.

Pre samog poletanja luksuznim avionom, Najstat je dobio pidžamu, slušalice, ogrtač i šifru za internet-konekciju, nakon čega je počeo da snima smeštaj koji je dobio kako bi dočarao gledaocima o kom nivou luksuza se zapravo radi.

Na snimku se mogu videti masivna kožna sedišta, a sa druge strane isto tako udobna kožna klupa ispod koje se nalazi frižider sa osveženjem. Pošto to predstavlja dnevnu sobu, naravno ima i televizor. Druga prostorija je potpuno odvojena spavaća soba, bez prozora, sa krevetom za dvoje i televizorom.

Ovaj "hotel na nebu", kako ga je Najstat nazvao, za svakog gosta prve klase ima i privatno kupatilo, nimalo tesno, s tuš-kabinom, s kvalitetnom kozmetikom, fenom i ostalim sitnicama za ličnu negu.

Iako jutjuber nije spomenuo koliko košta ovo zadovoljstvo, prema "Biznis insajderu" povratna karta na relaciji Njujork- Abu Dabi u luksuznom avionu za jednu osobu ima cenu od 31.000, a za dve osobe 41.000 dolara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading