Jezero Gazivode dobija uređenu plažu, ministarstvo odvojilo sredstva

Autor:

Razonoda

12.10.2019

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akcionarsko društvo "Ukras" iz Novog Pazara će urediti plažu na jezeru Gazivode, objavio je radio "Sto plus".

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Jezero Gazivode

Prva faza radova na uređenju budućeg turističko sportsko-rekreativnog kompleksa podrazumeva obavljanje geodetskih snimanja, izradu nasipa i postavljanje 950 kubika podloge i gornjeg sloja plaže od peska i šljunka.

Ta kompanija ponudila je da radove izvede za oko 19,7 miliona dinara bez, odnosno 23,7 miliona dinara sa porezom na dodatu vrednost, što je bilo jeftinije od ponuda preduzeća "Novi Pazar - put" i "Ikan 2013" koja su tražila 19,8 odnosno 19,9 miliona dinara.


Tender je sprovela Regionalna razvojna agencija Sandžaka (SEDA), a sredstva za prvu fazu radova na jezeru Gazivode, kako se još naziva Ribarićko jezero, obezbedilo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

"Ukras" je firma koja je ove godine dobila najveći broj poslova, izuzimajući asfaltiranje ulica, na tenderima lokalne samouprave Novog Pazara, a samo za uređenje javnih površina u centru tog grada iz budžeta je inkasirala gotovo 70 miliona dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

12.10.2019 07:47

Al će Rama sa bratijom šipcima i srpskim janičarima da se gotive,kupaju,,uživaju vremenom.