SJAJAN PLAN DOSLOVCE: Prva klasa u avionu ukrašena sa 500.000 dijamanata!

Autor: travelandleisure.com

Razonoda

23.09.2019

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avio-kompanija objavila fotografiju na kojoj je bar u prvoj klasi ukrašen sa pola miliona dijamanata.

Foto: youtube.com/emirates

Avio-kompanija je prošle godine napravila pravu pometnju na društvenim mrežama objavivši fotografiju Bling(svetlucav) 777 aviona. Zapravo se radilo o umetnici koja se bavi "ukrašavanjem" svega što stigne, pa je tako i avion Emirata ukrasila dijamantima. Mnogi su bez imalo sumnje poverovali da je avion realan.

Nakon godinu dana, umetnica Sara Šakel, ponovo je napravila istu pometnju na društvenim mrežama. Zapravo, ljudi počinju da veruju onda kada Emirati Erlajns objavi njene fotografije na svom profilu.


Ovaj put je u pitanju bar u prvoj klasi. Potpuno je ukrašen dijamantima koji svetlucaju unaokolo dok stjuardesa ljubaznog osmeha čeka da neko poruči. Avio-kompanija je objavila i ovo delo Sare Šakel, bez jasne poruke koja bi objasnila da se radi o lažnoj fotografiji.

Koliko pažnje je umetnica svojim radom privukla i koliko se ta ideja svidela ovoj avio-kompaniji govori činjenica da su čak pozvali stručnjaka u Svarovski radnji kako bi saznali koliko bi bilo potrebno kristala da se bar sa fotografije učini realnim.



Odgovor je bio da bi bilo neophodno barem mesec dana rada, kako bi se ugradilo 500.000 kristala koliko bi bilo potrebno da se ovaj "sjajan plan" realizuje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading