BUDVA, LJUBAV KOJA TRAJE

Autor: Sponzorisani tekst

Razonoda

19.07.2019

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoji mnogo razloga zašto je Budva omiljena destinacija turistima iz Srbije , ali jedan je svakako najvažniji - LJUBAV!

Foto: Promo foto

Krajnje je vrijeme da počnete da pakujete svoje kofere, ukoliko već niste na budvanskoj rivijeri!

Pred nama su sunčani i vreli ljetnji dani, a temperatura mora od 25 stepeni primamljiva je za pravo osvježenje na najljepšem dijelu Jadrana!

Foto: Promo foto

Niz atraktivnih manifestacija još jednom je Budvu krupnim koracima uveo u ljeto prepuno turista sa svih strana svijeta, obećavajući dobar provod i fantastičan odmor i ove godine!

Dolazak u Budvu je povratak kući, povratak prijateljima koje poznajemo decenijama, skrivenim mjestima koje dijelimo samo sa posebnim ljudima , kulturnim sadržajima koje volimo više od 30 godina.

RepublikaFoto: Promo foto

Ne postoji manje mjesto na svijetu koje raznolikošću svojih prirodnih ljepota i bogatstvom svoje ponude privlači više turista tokom cijele godine, nego Budva!

Samo u Budvi u jeku turističke sezone četvoročlana porodica može ljetovati u apartmanima već od 35 eura dnevno, ručak sa kuvanim jelom ćete, u mnogim restoranima, platiti u prosjeku od 4 do 5 eura, a sve ostale cijene su na nivou prošlogodišnjih, prilagodljive svačijem džepu, zavisno od toga da li jedete paštu i picu, roštiljsko meso ili ribu i morske plodove.

Foto: Promo foto

Boravak u hotelima sa 3 zvjezdice iznosi od 35 eura po osobi u dvokrevetnoj sobi sa uključenim doručkom, pa naviše.

Ekskluzivnosti u Budvi ne nedostaje, ukoliko je poželite, pa tako u pojedinim objektima, na samoj obali, prenoćište ćete platiti i par stotina eura po osobi! Za taj novac, vjerovatno, možete poželjeti i ptičije mlijeko za doručak!

Još jedno uspješno ljeto uveliko je počelo na budvanskoj rivijeri!

Čiste i uređene plaže sa mobilijarom koji je besplatan posle 17 sati očekuju vas da dođete!

Očekuju vas i otvorene pozorišne scene Grada teatra, prelijepe terase sa pogledom na pučinu i najljepše zalaske sunca, očekuju vas i spektakularni koncerti krajem avgusta u Petrovcu, etno večeri na trgovima i još mnogo lijepih dešavanja sve do sredine oktobra.

Što je najvažnije od svega, očekuje vas topli stisak ruke prijatelja čije kuće će postati vaš dom na moru!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading